Vers avond 21-05-2020

Masterclass 'What Is Suspense?' door Alexandre Philippe

Over AlexandreWie kan spanning nu beter uitleggen dan de regisseur die nota bene een volledige documentaire heeft gewijd aan de iconische douchesc√®ne... lees meer »

VERS magazine 19-05-2020

Geboren lockdown initiatieven: 9 tips

Nederlandse initiatieven1. De BOOS AntiCoronaDepressiePodcastNadat Tim Hofman zijn kaak had gebroken in een aflevering van het programma #BOOS he... lees meer »

Online artikel 06-05-2020

Videoland Academy Vervroegd Geopend

Inzendingen maken hiermee kans om geselecteerd te worden voor de tweede lichting van de Videoland Academy waar zij op financieel en inhoudelijk vlak s... lees meer »

VERS magazine 28-04-2020

De stem van...

De filmcarri√®re van Sjoerd de Bont begon in 2008 met een weddenschap met vrienden: wie zou als eerste op televisie kunnen komen? Om te winnen schreef... lees meer »

Alumni

Bij VERS zijn we enorm trots op onze alumni. Dat is ook niet zo heel gek, aangezien veel van onze alumni tijdens of na hun actieve lidmaatschap bij VERS fantastische dingen hebben gemaakt. Elke generatie actieve leden heeft VERS gevormd en verder gebracht, zoals velen van hen nu ook de industrie vormen en verder brengen.

Momenteel zijn we druk bezig met een project om een aantal van onze alumni uit te lichten en zo samen te reflecteren wat VERS voor hen heeft betekend, wat zij voor VERS hebben betekend en waar zij nu staan.

Want ook al draait VERS volledig om de makers van morgen, zijn we de makers van gisteren uiteraard nog altijd dankbaar!

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF