VERS magazine 01-01-1970

Hoe is het nu met … Sanne Rovers?

In 2018 interviewde Vers Magazine Sanne Rovers over haar korte documentaire De Spelende Mens, waarmee ze de publieksprijs won op het Go Short. Een fil... lees meer »

VERS magazine 01-01-1970

Creatieve Ondernemers: Jurian Strik en het Plokta Filmfestival

Door de corona-crisis zal het het Plokta Festival (1 t/m 5 april) worden verplaatst naar een ander moment. Voor de vastgestelde data in april zal het ... lees meer »

Online artikel 01-01-1970

VERS Zoekt Grafisch Vormgever

De zichtbaarheid en identiteit van onze vereniging en haar activiteiten zijn erg belangrijk. Om dit naar het volgende niveau te tillen, zijn we op zoe... lees meer »

VERS magazine 01-01-1970

Film- en serietips van VERS

Annelieke Vleugel Het leven uit een dag (2009, reg. Marc de Cloe) Deze verfilming van de gelijknamige roman van A.F.Th. van der Heijden zet kijkers a... lees meer »

Alumni

Bij VERS zijn we enorm trots op onze alumni. Dat is ook niet zo heel gek, aangezien veel van onze alumni tijdens of na hun actieve lidmaatschap bij VERS fantastische dingen hebben gemaakt. Elke generatie actieve leden heeft VERS gevormd en verder gebracht, zoals velen van hen nu ook de industrie vormen en verder brengen.

Momenteel zijn we druk bezig met een project om een aantal van onze alumni uit te lichten en zo samen te reflecteren wat VERS voor hen heeft betekend, wat zij voor VERS hebben betekend en waar zij nu staan.

Want ook al draait VERS volledig om de makers van morgen, zijn we de makers van gisteren uiteraard nog altijd dankbaar!

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF