VERS magazine 25-06-2020

48H tijdens corona

Hoe was het om te draaien tijdens deze coronacrisis? Iedereen was eigenlijk heel erg enthousiast om weer een keer wat creatiefs te doen, dus we h... lees meer »

VERS magazine 18-06-2020

Open Filmteam: een onbekend terrein

48 Hour Films zijn een goede manier om mensen die in de film werken te ontmoeten en mee samen te werken. Maar veel beginnende makers hebben dat netwer... lees meer »

VERS magazine 11-06-2020

5 vragen aan... Saar Ponsioen

Hoi Saar! Hoe ben jij eigenlijk scenarioschrijver geworden? Ik ben er op een wat vreemde manier ingerold. Ik wilde eerst namelijk heel graag docu... lees meer »

VERS magazine 09-06-2020

Quarantaine Film Stories

Allereerst: hoe hebben jullie de afgelopen maanden beleefd? Madeleine: Voor mij was de afgelopen periode ergens heel rustgevend. Ik had de rust o... lees meer »

Alumni

Bij VERS zijn we enorm trots op onze alumni. Dat is ook niet zo heel gek, aangezien veel van onze alumni tijdens of na hun actieve lidmaatschap bij VERS fantastische dingen hebben gemaakt. Elke generatie actieve leden heeft VERS gevormd en verder gebracht, zoals velen van hen nu ook de industrie vormen en verder brengen.

Momenteel zijn we druk bezig met een project om een aantal van onze alumni uit te lichten en zo samen te reflecteren wat VERS voor hen heeft betekend, wat zij voor VERS hebben betekend en waar zij nu staan.

Want ook al draait VERS volledig om de makers van morgen, zijn we de makers van gisteren uiteraard nog altijd dankbaar!

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF