17-02-2019

Vers avond

VERS Avond: Terug naar 90s jeugdtelevisie

Bijna iedereen tussen de 20 en 30 is ermee opgegroeid ; Theo en Thea, Plien en Bianca, Loenatik, Purno de Purno en Roos en haar mannen.
We vinden het tegenwoordig heerlijk om te verdrinken in jeugdsentiment. Programma's met elkaar op te rakelen die we al jaren niet meer gezien hebben, maar als we terug kijken naar de kindertelevisie van de jaren 90 dan lijkt het wel of de Nederlandse kindertelevisie stukken braver is geworden, is dat ook zo? Waar komt dat door en wat is het verschil tussen toen en nu? Wat zal de toekomst brengen voor de Nederlandse jeugdtelevisie, zal die volledig verdwijnen door platformen als youtube

Te gast zijn niemand minder dan regisseur en programmamaker Ben van der Meyden, én Roos en haar mannen: Raymonde de Kuyper, Raymond Thiry en Theo Schouwerwou! Samen met ons zoomen zij in op de kindertelevisie van de jaren '90 en starten zij een discussie rondom de kindertelevisie van nu.?

Datum: Maandag 4 maart
Tijd: 20:00-21:30 + BORREL
Toegang: €5,-

Tickets zijn vooraf verkrijgbaar via eventbrite of aan de deur (alleen pin).
Gratis voor VERS en DDG leden op vertoon van een ledenpas of lidnummer (zorg wel dat je online je gratis kaartje reserveert).
 

 

 

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF