13-12-2019

filmnieuws

VERS Lidmaatschap

Het nieuwe jaar komt er weer aan! We heten veel nieuwe leden en partners welkom en kijken graag samen met jullie terug op een mooi 2019.

Onze hoogtepunten waren zeker de VERS Avonden Documenting me en Nederlands Naakt, de sessies op NFF en Go Short, natuurlijk ons openluchtfilmfestival Film in het Park en niet te vergeten het prachtige VERS Magazine.

In 2020 zijn we van plan al deze activiteiten uit de breiden en nog veel meer voordelen voor jou als lid te verzorgen. Houd de nieuwe website in de gaten voor al het nieuws hierover.

Hopelijk zien we je in 2020 weer tegemoet! 

Ben je nog geen VERS lid, meld je dan hier aan en bezoek de evenementen van VERS gratis en profiteer van mooie kortingen.

Korting op je verzekering:
DSV Mediapolis adviseert en bemiddelt bij het tot stand komen van specifieke mediaverzekeringen. Speciaal voor onze leden hebben wij afspraken gemaakt met DSV Mediapolis in Hilversum. Als VERS lid kun je dus fors besparen op je verzekeringen. DSV biedt jou namelijk een interessant verzekeringsaanbod met een aantrekkelijke ledenkorting en uitgebreide voorwaarden. De dekking van deze verzekeringen is speciaal afgestemd op onze doelgroep. Je hebt hier de mogelijkheid om de volgende verzekeringen af te sluiten: 

* Zorgverzekering
* Motorrijtuigenverzekering
* Reis- en ongevallenverzekering
* Aansprakelijkheidsverzekering voor zelfstandigen
* Apparatuurverzekering 
* Arbeidsongeschiktheidsverzekering
* Particuliere schadeverzekeringen
* Productieverzekering

Je kunt gebruik maken van de deskundigheid van DSV Mediapolis op het gebied van diverse verzekeringen. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen bij het specifieke aanbod van DSV of contact met ze opnemen via tel: 035-6773103.

Website: https://www.mediapolis.nl/

Opzeggen lidmaatschap:
Wil je je lidmaatschap bij VERS opzeggen? Stuur dan uiterlijk 31 december een mail naar [email protected]

Merel Booleman
Voorzitter

 

 

09-10-2020

filmnieuws

Open calls bij CineSud »
21-01-2020

filmnieuws

2doc zoekt nieuwe makers »

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF