15-01-2020

filmnieuws

IFFR IN ÉÉN DAG - Win tickets

Heb jij het goede voornemen dit jaar meer films te zien? Dan is IFFR in één dag de gedroomde aftrap van het jaar. Op IFFR zie je als eerste de arthouseparels en filmhuishits waar iedereen het maanden later pas over heeft. Traditiegetrouw serveren wij je het beste van IFFR tijdens onze eigen filmdag in het Oude Luxor Theater. Zie gloednieuwe films, stel vragen aan regisseurs en acteurs in de Q&A en praat tijdens de borrel uitgebreid na onder het genot van bier en (vegetarische) bitterballen. 

VERS en CJP verloten 2 tickets voor dit volgende event!
Meedoen? Mail je naam + VERS-lidnummer naar info@versfilmentv.nl voor vrijdag 17 januari!

Het programma:

  • De puberale puberaal: een korte animatie over een aal in de puberteit. De winnende Kunstbende-film door Eli Idsart.
  • Ema: de platinablonde Ema smeedt een meesterplan om haar adoptiekind Polo terug te krijgen nadat hij is overgeplaatst. 
  • Les Misérables: de spanningen lopen hoog op in Les Bosquets, een arme wijk in een voorstad van Parijs. Politieagent Stéphane beleeft zijn vuurdoop als provinciale agent en weet niet wat hij ziet.
  • Voorpremière Paradise Drifters: exclusieve voorpremière van Paradise Drifters (met o.a. Bilal Wahib, Jonas Smulders), de nieuwe film van Mees Peijnenburg. Een portret van drie thuisloze jongeren die naar Zuid-Spanje reizen met hoop op een beter leven.

Meer informatie vind je hier.
 

 

 

09-12-2020

filmnieuws

VERS Lidmaatschap »
08-12-2020

filmnieuws

De Tegel 2020 »

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF