09-10-2020

Online artikel

VPRO op zoek naar talent

De VPRO zoekt makers van morgen! Daarom organiseert VPRO Dorst vanaf 2017 elk jaar de Pitch voor jong aanstormend talent. De Pitch is een actieve gratis leerschool bij de VPRO waar jij wordt uitgedaagd om jouw idee te ontwikkelen onder begeleiding van professionele coaches.


In de Pitch 2020 ga jij als talent aan de slag met jouw eigen ideeën. Dat gebeurt via actieve masterclasses met verschillende thema’s, zoals: research, vorm, verhaallijn en presentatie. Deze worden gegeven door interessante sprekers uit het vak. Je gaat veel leren, maar ook veel doen! Aan het einde van de rit heb jij jouw ideeën gevormd tot een stevig staand programmaplan. Dit plan mag jij vervolgens pitchen aan de hoofdredactie van de VPRO.

De Pitch is voor jonge makers tussen de 18 en 35 jaar die een programma willen maken bij de VPRO. Ervaring met filmen, monteren of regisseren is niet vereist. Maar ideeën, enthousiasme en liefde voor het verhaal wel. Belangrijke kanttekening: De Pitch 2020 is alleen voor audiovisuele non-fictie ideeën.

Kortom; heb jij altijd wilde ideeën? Zou jij heel graag iets willen maken, maar weet je niet zo goed hoe? Doe mee met de Pitch en word klaargestoomd tot programmamaker! Meedoen? Ga naar vpro.nl/pitch

 

Leon van Klink


 

12-11-2020

Online artikel

Vrijkaarten IDFA voor VERS-leden »
09-10-2020

Online artikel

VERS Zoekt Grafisch Vormgever »

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF