18-10-2020

Vers avond

Evenementen Update n.a.v. Maatregelen Corona

Het zal niemand ontgaan zijn dat de overheid verregaande en terechte maatregelen heeft getroffen omtrent het Coronavirus. Logischerwijs heeft dit ook effect op VERS en onze evenementen.


In dit artikel zullen wij toelichten over welke evenementen het gaat, wat de consequenties zijn, maar ook wat onze eventuele oplossingen zijn. Dit artikel zal daarom ook geüpdatet blijven worden wanneer er nieuwe ontwikkelingen zijn.


Onze evenementen:


Ma. 23 maart om 20.00u; Go Short Preview @ De Kring,  — AFGELAST — 


Vr. 3 april om 14.00u; Directing Non-Professional Actors @ Go Short Industry Day,  — AFGELAST — 


Ma. 6 april om 20.00u; VERS Avond: Production Design @ VondelCS,  — AANGEPAST — 
Het is duidelijk dat een fysieke bijeenkomst niet mogelijk is. Omwille van de gezondheid van onze leden, bezoekers en gasten zullen we deze avond dan ook niet houden bij VondelCS. Wel zijn we aan het kijken of er online alternatieven zijn om deze avond door te kunnen laten gaan. Dit zodat we wel de interactie en de kennisuitwisseling behouden, maar tegelijkertijd iedereen veilig en wel aan de avond deel kan nemen vanuit huis. Meer informatie hierover volgt!


Ma. 20 april om 19.45u; Masterclass Suspense door Alexandre Philippe @ Imagine Film Festival  — ONDER VOORBEHOUD — 
Op dit moment is het nog niet duidelijk wat de huidige maatregelen voor effect zouden kunnen hebben op dit evenement. Samen met de organisatie van Imagine Film Festival houden we de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten, verkennen we alvast mogelijke alternatieven en bekijken we de situatie van dag tot dag. Zodra hier meer informatie over bekend is laten we dat hier weten.


Zorg in de tussentijd goed voor jezelf, houd rekening met anderen en volg de adviezen op zoals gecommuniceerd vanuit de overheid en het RIVM.

Liefs,

Het VERS bestuur


Dit artikel is het laatst bijgewerkt op maandag 16 maart.
 

 

Aris Ham


 

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF