15-09-2020

Vers avond

VERS Filmquiz voor Filmprofessionals

In samenwerking met het Nederlands Film Festival organiseren wij op maandag 28 september de VERS Filmquiz voor Filmprofessionals. De quiz vindt online plaats en wordt gepresenteerd door niemand minder dan Gaite Jansen en Melody Klaver!


Heb jij als filmprofessional last van serieuze beroepsdeformatie? Ken jij alle obscure filmfeitjes, en kan jij niet wachten om je te meten met andere vakidioten? Test je filmkennis en ding mee naar de ultieme titel: VERS Film Quiz Master! Schrijf je in met je team van collega’s, vrienden of familie, blader nog eens door je filmboeken, pak een drankje en wat borrelhapjes en starten maar. Van nineties-nostalgie tot guilty pleasures, het belooft een hysterische avond vol filmfeiten en -weetjes te worden.


Hoe werkt de VERS Filmquiz?
Stap 1:
Verzamel een team van filmprofessionals om je heen. Een team bestaat uit minimaal 2 en maximaal 5 personen.

Stap 2: Bestel als team 1 ticket. Let op: Er hoeft dus maar 1 teamlid een ticket te kopen voor het hele team. Zodra een team is aangemeld, rekenen we erop dat jullie meedoen.

Stap 3: Op 28 september kun je laten zien wat je weet. Spreek met je team af, via een online meeting of fysiek. Degene die het ticket besteld heeft, kan inloggen op het platform van NFF en de live stream met de presentatrices/quiz zien. Als jullie als team online afspreken, kan deze persoon zijn scherm delen in de online meeting.

Stap 4: De quiz bestaat uit meerdere rondes. Na elke ronde vult één teamlid het Google Formulier dat tijdens de quiz gedeeld wordt. Per ronde vul je de antwoorden in op de vragen van die ronde. Het formulier wordt na de ronde direct opgestuurd naar de organisatie en nagekeken. 


Datum: Maandag 28 september 2020
Locatie: online (deelnemers krijgen toegang via het platform van NFF)
Tijd: 17:00 - 18:30 uur


Let op!
- Tickets zijn gratis, maar moeten wel gereserveerd worden via het ticketsysteem van het Nederlands Film Festival.

- Dit evenement is specifiek bedoeld voor filmprofessionals, als onderdeel van het 'NFF Professionals'-programma. Om jouw ticket te reserveren zul je dus moeten inloggen op de website van het Nederlands Film Festival om aan te tonen dat jij een filmprofessional bent. Gezien de populariteit van dit evenement moeten we hier streng op zijn.

- Om deelname en het nakijkwerk overzichtelijk te houden, zijn er slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar. Wacht dus niet te lang met het reserveren van jouw ticket, want 28 september is al erg dichtbij!


Bij vragen over dit evenement kun je het beste contact met ons zoeken door ons een privé-bericht te sturen via onze Facebook-pagina of ons Instagram-profiel.


De VERS Filmquiz tijdens het NFF

 

 

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF