20-10-2020

Vers Nieuws

Ledenkorting Documentaire Kickstarter

Loop jij al tijden met een documentaireplan in je hoofd, maar weet je niet waar je moet beginnen met zaken als schrijven, financieren en draaien? Dan is er goed nieuws, want VERS-leden krijgen vanaf nu €100 korting op hun inschrijving bij 'De Documentaire Kickstarter' van Creatief Met Film.


In dit moderne workshoptraject voor creatieve en ambitieuze filmmakers, worden colleges gecombineerd met praktische informatie en persoonlijke feedback. Een unieke kans voor professionele coaching en om gelijkgestemde mediamakers te ontmoeten in afwisselende, inspirerende settings.

De Documentaire Kickstarter is er voor iedereen met een gezonde dosis nieuwsgierigheid en ambitie en het traject sluit het best aan bij deelnemers die al enigszins bekend zijn met de film- en/of mediawereld en hier verder in willen doorgroeien. Dit kan natuurlijk enorm breed zijn, zoals journalist, redacteur, video-editor, schrijver, camjo, regisseur, antropoloog, producer, marketeer of communicatiespecialist, allround creatieve millennial, werkzoekende of een net afgestudeerde media-professional.

Wat houd je zoal over aan dit workshoptraject?
- Een basis filmplan dat je zelf hebt opgebouwd in 8 sessies met advies en feedback van ervaren professionals.
- Een certificaat van deelname.
- Achtergrondkennis van de documentaire-industrie, dankzij film-gerelateerde leslocaties en het handboek.
- Waardevolle contacten met andere filmprofessionals.
- Persoonlijke en creatieve groei en ontwikkeling door uit je comfort zone te stappen.

Je vindt een zeer uitgebreide, maar vooral overzichtelijke dosis informatie op de website van Creatief Met Film. Denk hierbij de inhoud van het traject, reacties van oud-deelnemers, de opbouw van het programma, de coaches en uiteraard het aanmeldformulier.

Wil jij dus de volgende stap maken in de wereld van documentaires maken? Lees dan snel over De Documentaire Kickstarter en maak gebruik van jouw VERS-ledenkorting ter waarde van €100!

 

 

28-11-2023

Vers Nieuws

VERS lidmaatschap »
27-11-2023

Vers Nieuws

vers zoekt penningmeester »

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF