09-12-2020

filmnieuws

VERS Lidmaatschap


Het nieuwe jaar komt er weer aan! We heten veel nieuwe leden en partners welkom en kijken graag samen met jullie terug op een dynamisch 2020. Tijdens de covid-19 crisis hebben we veel aandacht kunnen besteden aan het zoeken van verbinding en (nieuwe) mogelijkheden. 

Onze hoogtepunten waren zeker het prachtige VERS magazine en de vele online Avonden, zoals de internationale masterclass over Suspense en de intieme avond over de psychische begeleiding en ethiek binnen Nederlandse televisieproducties. Helaas moesten we de VERS Film Awards een paar maanden uitstellen, maar we zijn druk bezig om in juni 2021 grootser dan ooit terug te komen tijdens ons 25-jarig jubileum. 

In 2021 zijn we van plan om een frisse nieuwe wind door VERS heen te laten gaan, onze samenwerkingen uit te breiden en nog veel meer voordelen voor jou als lid te verzorgen. Houd de nieuwe website in de gaten voor al het nieuws hierover.

Hopelijk zien we je in 2021 weer tegemoet! 

Ben je nog geen VERS lid, meld je dan hier aan en bezoek de evenementen van VERS gratis én profiteer van mooie kortingen, zoals bij Cineville, ScriptAcademy, Beeld en Geluid, DSV Mediapolis.

Lees hier meer over de kortingen.

Studenten:
Heb je een gratis studenten lidmaatschap bij VERS? Zorg dan dat je uiterlijk 31 december 2020 een kopie van de inschrijving van je studie mailt naar [email protected] zodat je in het nieuwe jaar nog steeds gebruik kunt maken van het studenten lidmaatschap.

Let op: om een VERS pas te ontvangen hebben wij je adres nodig + pasfoto. Deze gegevens kun je zelf in je account toevoegen. Zonder pasfoto ontvang je geen ledenpas.

Studie afgerond?
Heb je op dit moment een studenten lidmaatschap en heb je dit jaar je studie afgerond? Dan kom je in aanmerking voor een korting voor het VERS lidmaatschap van 2021. Stuur een een mailtje naar [email protected] als je geïnteresseerd bent.

Opzeggen lidmaatschap:
Wil je je lidmaatschap bij VERS opzeggen? Stuur dan uiterlijk 31 december een mail naar [email protected]

Merel Booleman
Voorzitter

 

 

08-12-2020

filmnieuws

De Tegel 2020 »
09-10-2020

filmnieuws

Open calls bij CineSud »

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF