18-12-2020

Vers Nieuws

VERS bestuur zoekt vernieuwing!

VERS zet zich al 25 jaar in voor de MAKER VAN MORGEN. Elk bestuur krijgt de mogelijkheid om haar eigen stempel te drukken op de vereniging.  In de laatste drie jaar heeft het huidige bestuur zich gezamenlijk ingezet om de vereniging uit te breiden en te professionaliseren. Maar na drie jaar vol hoogtepunten en uitdagingen hebben we gezamenlijk besloten dat onze initiële doelen ruimschoots zijn behaald. Het is tijd om het stokje over te dragen aan nieuwe visionairen die de uitdaging willen aangaan en een nieuw VERS vorm willen geven.

De afgelopen jaren hebben we hard gewerkt om VERS uit te laten groeien tot een bloeiende vereniging waar elke nieuwe maker een thuis kan vinden. We hebben ons ingezet om het Nederlandse filmklimaat te verbeteren door te adviseren in verschillende landelijke commissies, we hebben de vereniging geprofessionaliseerd op zowel structuur, duurzaamheid als vormgeving en we zijn trots op de kwaliteit van de activiteiten die we de afgelopen jaren hebben mogen ontwikkelen. Zo bouwden we de VERS Film Awards uit tot een actueel festival, maakten we van het jaarlijkse print Magazine een begrip, ontwikkelden we de maandelijkse Events tot relevante en kwalitatieve netwerkevents en zochten we het grote publiek op met Film in het Park. 

We zijn per direct op zoek naar:

Er zal eerst een overdrachtsperiode plaatsvinden, waarbij je samen met het vertrekkende bestuurslid klaargestoomd wordt om het stokje over te nemen en de taken zelfstandig waar te nemen.

We hebben ons vrijwillig, vol plezier én overgave ingezet en willen graag al onze partners en sponsoren bedanken die in ons geloven. We laten dankzij alle inzet een gezond VERS achter en zullen het stokje gedurende de komende maanden in fases overdragen, zodat we de continuïteit kunnen waarborgen. 
Tijdens ons 25 jarig jubileum in juni 2021 zal het nieuwe bestuur zich voorstellen aan de vereniging. 
Zien jullie dan!

 

Merel Booleman


Ema Cvrkota


Frederike Scheffer


Sterre de Jong


Leon van Klink


Sylvie van den Broek


Colin van Drie


Gwyneth Sleutel


 

20-05-2020

Vers Nieuws

Beleidsplan VERS 2020-2021 »

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF