12-02-2021

filmnieuws

KICK-OFF webserieregeling NPO-fonds

Op vrijdag 19 februari van 10:30 tot 12:00 ontmoet je via Zoom het fonds en de omroepen, en hoor je meer over de webserieregeling en het workshoptraject dat daarbij hoort.


Heb jij een plan voor een webdramaserie en interesse in onze scenarioregeling met workshop? Schuif dan de 19de aan!

Programma 19 februari:
Aanvang 10:30
Toelichting op het workshoptraject en informatie over aanmeldingVoorstelrondje deelnemende omroepen en NPOGelegenheid tot het bespreken van ideeën en stellen van vragen (in kleinere setting)

Aanmelden:

Je kunt je nu alvast aanmelden via [email protected] ovv '19 februari', je ontvangt dan tijdig een link voor de Zoommeeting in je mail.
Heb je je niet vooraf aangemeld, dan kun je op de dag zelf de Zoomlink vinden op npo-fonds.nl.
Heb je nu al vragen? Mail ons op [email protected].

Webserieregeling – scenario met workshoptraject
Deze talentontwikkelingsregeling is opgezet voor teams (2-6 personen) die hun plan voor een sterk en eigentijds verhaal voor het web, en voor de NPO3-doelgroep van 13-25 jaar, willen ontwikkelen.
Het team bestaat uit voornamelijk beginnende makers (scenario/research, regie, montage, production design, acteur, camera, productie, e.a.). Beginnende makers zijn voor ons makers die een eerder werk hebben gemaakt (film/video, commercials, videoclips, andere producties) of een av-opleiding hebben.

In het workshoptraject dat aan deze regeling vast zit, komen alle deelnemers drie weekenden in de periode van mei/september samen. De workshop is gericht op inspiratie, verdieping en uitwisseling, en er wordt ingezoomd op de unieke kenmerken en mogelijkheden van webseries en deze specifieke vorm van storytelling.

De deadline voor indiening is op 16 maart. LEES HIER alles over de regeling.


 

 

08-12-2020

filmnieuws

De Tegel 2020 »
09-10-2020

filmnieuws

Open calls bij CineSud »

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF