11-12-2021

Vers Nieuws

VERS Lidmaatschap

Het nieuwe jaar komt er weer aan! We heten veel nieuwe leden en partners welkom en we kijken graag samen met jullie terug op een bewogen maar geslaagd 2021!

Onze hoogtepunten waren natuurlijk het 25-jarig jubileum tijdens de VERS Awards, de eerste editie van ReFresh in samenwerking met Beeld en Geluid, de bijzonder en diverse VERS Events en het VERS Magazine dat sinds deze week in de bioscopen ligt en binnenkort bij jullie in de bus zal belanden.

In 2021 is er ook voor VERS veel verandert. Er is vrijwel een volledig nieuw bestuur aangetreden die vol passie en ambitie jou de komende tijd op pad willen helpen om een boost te geven aan je carrière.

We kijken ontzettend uit naar wat 2022 ons gaat brengen en hopen je weer te kunnen verwelkomen op onze verschillende platformen.

Ben je nog geen VERS lid, meld je dan hier aan, bezoek de evenementen van VERS gratis én profiteer van mooie kortingen, zoals bij Cineville, ScriptAcademy, Beeld en Geluid, DSV Mediapolis.

Lees hier meer over de kortingen.

Studenten:
Heb je een gratis studenten lidmaatschap bij VERS? Zorg dan dat je uiterlijk 20 december 2021 een kopie van de inschrijving van je studie mailt naar [email protected] zodat je in het nieuwe jaar nog steeds gebruik kunt maken van het studenten lidmaatschap.

Let op: om een VERS pas te ontvangen hebben wij je adres nodig + pasfoto. Deze gegevens kun je zelf in je account toevoegen. Zonder pasfoto ontvang je geen ledenpas.

Studie afgerond?
Heb je op dit moment een studenten lidmaatschap en heb je dit jaar je studie afgerond? Dan kom je in aanmerking voor een korting voor het VERS lidmaatschap van 2021. Stuur een een mailtje naar [email protected] als je geïnteresseerd bent.

Opzeggen lidmaatschap:
Wil je je lidmaatschap bij VERS opzeggen? Stuur dan uiterlijk 31 december een mail naar [email protected]

 

 

11-01-2022

Vers Nieuws

ReFresh Online Masterclass »
07-12-2021

Vers Nieuws

VERS zoekt penningmeester »

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF