25-02-2022

Vers avond

VERS event: Masterclass scenarioschrijven met Willem Bosch

14 Maart 2022 - 20:00


Heb jij altijd al meer willen leren over het scenario-vak? Hoe kom je als jonge scenarist aan het werk? Hoe schrijf je een goed, spannend script? Waar begin je? Welke paden kun je bewandelen en welke initiatieven zijn er voor jonge schrijvers? Tijdens dit VERS event zullen we ingaan op het schrijven van scenario’s en hoe je als beginnend maker je weg kan vinden tussen de grote namen. We leren over het klassieke scenario schrijven en over welke veranderingen we de afgelopen jaren hebben gezien rondom de opkomst van streamers als Videoland en Netflix.

Scenarist en regisseur Willem Bosch schuift bij ons aan en deelt zijn kennis. Willem is onder andere bekend van series als The Spectacular, Zina, Van God Los, Penoza en van films als Hiernamaals, Boy 7 en Baantjer: Het begin. Naast scenarist is Willem ook regisseur. Aan de hand van ervaringen en fragmenten zal Willem ons een kijkje geven in zijn loopbaan als zowel scenarist als regisseur.
Dus schrijvers opgelet! Koop snel je kaartje voor deze masterclass! Achteraf vindt er een leuke borrel plaats in de bar van LAB111, waar je gezellig na kunt kletsen en vakgenoten kunt ontmoeten.

Over het evenement:
Datum: Maandag 14 maart 2022
Locatie: LAB111, Arie Biemondstraat 111, 1054 PD Amsterdam
Tijd: 20:00-21:30 uur + borrel
Tickets: Via Eventbrite

Geen kaartje? Je kunt altijd last minute bij ons langskomen, als we niet uitverkocht zijn kun je namelijk nog een kaartje kopen aan deur. Is het wel uitverkocht? Het kan voorkomen dat mensen hun gereserveerde kaarten niet op hebben gehaald. Dan heb je kans dat je aan de deur nog wel een ticket kunt scoren.

Let op!
- Gewone tickets kosten € 5,- (+ servicekosten) en zijn verkrijgbaar via Eventbrite.
- Ben jij VERS-lid? Dan is dit evenement gratis voor jou! Je moet echter nog wel jouw ticket reserveren via Eventbrite, waar je jouw naam en VERS-lidnummer in moet vullen.
- Heb je een Cinevillepas? Dan kun je een gratis Cineville-ticket reserveren en langskomen op vertoon van je pasje. 

 

25-01-2023

Vers avond

VERS Avond: Hear to stay! »

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF