08-06-2022

Vers Nieuws

VERS zoekt nieuw bestuurslid (secretaris)

VERS zoekt een nieuwe secretaris

Bij VERS zijn we per 1 september 2022 op zoek naar een nieuwe secretaris. VERS bestaat al 25 jaar en vormt de grootste netwerkvereniging voor nieuwe beeldmakers. We organiseren veel verschillende activiteiten, waaronder een online en offline magazine, de VERS Events (maandelijkse thema avonden) en een jaarlijks filmfestival waar talent prijzen voor filmmakers worden uitgereikt: De VERS Awards. 

Als secretaris zit je in het algemeen bestuur waarmee je wekelijks vergadert over het reilen en zeilen van de vereniging. Je trekt nieuwe partners aan, formuleert verse plannen en zet je sociale skills in om mensen binnen en buiten de vereniging te verbinden en mogelijkheden te bieden. We zoeken iemand die ambitieus is, graag eigen initiatief neemt en zich verder wil ontwikkelen als film professional.

Wat ga je doen:
De verantwoordelijkheden kunnen in overleg en naar wens specifieker ingevuld worden, maar houden in ieder geval in:
- Vormt met de voorzitter en penningmeester het algemeen bestuur.
- Maakt deel uit van het uitvoerend bestuur (algemeen bestuur + coördinatoren van de werkgroepen Events, Festivals, Redactie & Marketing)
- Is verantwoordelijk voor de planning en verslaglegging van de jaarlijkse algemene vergadering en de bestuursvergaderingen
- Is de bindende factor binnen alle VERS teams 
- Het vertegenwoordigen van VERS buiten de vereniging en overleggen met andere organisaties en instanties die een belangrijke betekenis voor de vereniging hebben; 
- Gemiddeld 8u per week beschikbaar, flexibel in te vullen
- Aanwezig bij vergadering uitvoerend bestuur (elke vijf weken), vergadering algemeen bestuur (elke week)

Wat zoeken wij in jou:
-
Affiniteit met film, televisie en creatieve industrie
- Komt met eigen ideeën
- Kan goed overzicht houden en is communicatief
- Je vind het leuk om nieuwe projecten en relaties aan te gaan
- Je vindt het belangrijk om je in te zetten voor nieuwe beeldmakers
- Pre: Startende maker

Wat bieden wij?
Alle functies binnen VERS worden vervuld als vrijwilliger. Als onderdeel van het algemeen bestuur is er een bescheiden vrijwilligersvergoeding beschikbaar.
 
Als bestuurslid van VERS heb je toegang tot een groot netwerk en maak je onderdeel uit van een grote groep VERS’ers die nu een succesvolle carrière in de film/tv wereld hebben. Als bestuurslid krijg je de vrijheid om je eigen ideeën uit te voeren, maar ook om jouw kennis en kunde verder uit te breiden. VERS is dan ook de ideale plek om jezelf te ontwikkelen, relevante contacten op te doen in de filmsector en net dat stapje verder te komen. 

Interesse?
Geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan jouw cv met motivatie en visie naar [email protected] t.a.v. Frederike Scheffer

 

 

16-12-2022

Vers Nieuws

VERS: DE SPIEGEL VAN DE MAKER »
17-07-2022

Vers Nieuws

Open Call: The Eyes of Myths »

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF