08-06-2022

VERS magazine

VERS zoekt nieuwe marketingcoordinator

VERS zoekt een nieuwe marketingcoordinator

Bij VERS zijn we per 1 september 2022 op zoek naar een nieuwe marketingcoordinator (bestuursfunctie). VERS bestaat al 25 jaar en vormt de grootste netwerkvereniging voor nieuwe beeldmakers. We organiseren veel verschillende activiteiten, waaronder een online en offline magazine, de VERS Events (maandelijkse thema-avonden) en een jaarlijks filmfestival waar talent prijzen voor filmmakers worden uitgereikt: De VERS Awards.

Als marketingcoordinator zit je in het uitvoerend bestuur waarmee je maandelijks vergadert over het reilen en zeilen van de vereniging. Je houdt onze partners op de hoogte van onze activiteiten, bedenkt frisse marketingplannen en zet je sociale skills in om de communicatiedoelen te behalen die je samen met het bestuur en je commissie bedenkt en uitvoert. Daarnaast ben je als marketingcoordinator betrokken bij alle activiteiten en zorg je samen met alle partijen binnen- en buiten de vereniging voor het vergroten van onze naamsbekendheid.

We zoeken iemand die ambitieus is, graag eigen initiatief neemt en zich verder wil ontwikkelen als film- en communicatie professional.

Wat ga je doen:
De verantwoordelijkheden kunnen in overleg en naar wens specifieker ingevuld worden, maar houden in ieder geval in:
- Vormt samen met de vormgever en copywriter het marketing-team; hiermee zorg je voor de communicatie van de events, redactie, festivals en overige activiteiten en zorg je dat deze uitgelicht en gepromoot worden.
- Maakt deel uit van het uitvoerend bestuur (algemeen bestuur + coordinatoren van de werkgroepen Events, Festivals, Redactie & Marketing)
- Is verantwoordelijk voor het coordineren en planning (in samenspraak met de coordinatoren van de andere werkgroepen) van alle communicatie vanuit VERS via onze social media - Instagram, Facebook en LinkedIn - en nieuwsbrief.
- Het vertegenwoordigen van VERS richting huidige en nieuwe partners (o.a.: Beeld en Geluid, Cineville, Script Academy, Lab111, NBF, IDFA etc.)
- Gemiddeld 4-6u per week beschikbaar, flexibel in te vullen
- Aanwezig bij vergadering uitvoerend bestuur (elke vijf weken), vergadering marketingcommissie (tweewekelijks)

Wat zoeken wij in jou:
- Affiniteit met film, televisie en de creatieve industrie
- Affiniteit met marketing en communicatie
- Creatief met social media en spreekt/schrijft in correct Nederlands
- Kan goed overzicht houden en is communicatief sterk
- Kan goed plannen en is gewend met deadlines te werken<br>- Je vind het leuk om nieuwe marketing-acties te bedenken en deze in teamverband uit te voeren
- Je vindt het belangrijk om je in te zetten voor nieuwe beeldmakers

Wat bieden wij?
Alle functies binnen VERS worden vervuld als vrijwilliger. Als onderdeel van het uitvoerend bestuur is er een bescheiden vrijwilligersvergoeding beschikbaar.
Als bestuurslid van VERS heb je toegang tot een groot netwerk en maak je onderdeel uit van een grote groep VERS-ers die nu een succesvolle carrière in de film/tv wereld hebben. Als bestuurslid krijg je de vrijheid om je eigen ideeën uit te voeren, maar ook om jouw kennis en kunde verder uit te breiden. VERS is dan ook de ideale plek om jezelf te ontwikkelen, relevante contacten op te doen in de filmsector en net dat stapje verder te komen.

Interesse?
Geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan jouw cv met motivatie en visie naar [email protected]

 

 

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF