18-06-2022

Vers avond

VERS event: Geld, Geld, Belastingaangifte

Woensdag 29 Juni


Als beginnend film- of televisiemaker is het vaak een hele zoektocht hoe je je financiële zaken regelt: wat is een redelijke fee, ga ik op de payroll of toch inschrijven bij de KvK, hoe moet ik belastingaangifte doen, ga zo maar door. Dit is slechts een greep uit de vragen die iedereen zichzelf stelt als je net een beetje begint in de business. Dit VERS Event zal daarom in het teken staan van: GELD!

Bij dit laatste VERS Event voor de zomer nemen financieel adviseur Rogier Kemme (Goodfellas) en filmregisseur Martin Koolhoven (o.a. Oorlogswinter, Brimstone, De kijk van Koolhoven en nu ook het bedrijf Goodfellas) je mee op een financiële reis waar al jouw vragen van contracten tot en met de MKB-investeringsaftrek (wie kent hem niet) aan bod zullen komen. 

- Martin Koolhoven geeft een inkijkje in hoe hij ooit is begonnen en welke hobbels er op zijn weg zaten richting een duurzaam bestaan als professioneel filmregisseur. 

- Rogier Kemme zal een presentatie houden over o.a. de aangifte winst- en inkomstenbelasting, wel – of toch niet – in loondienst en hoe jij van alle aftrekken zo goed mogelijk gebruik kan maken. 

Wil jij meer leren over het runnen van je eigen onderneming, 
reserveer dan snel je kaartje en blijf vooral plakken op de borrel!

Filmregisseur Martin Koolhoven, fiscalist Rene van Raalte en Financieel adviseur Rogier Kemme hebben sinds 2021 het bedrijf Goodfellas. Zij hebben hun kennis gebundeld om ondernemers en bedrijven die in de creatieve sector werkzaam zijn te ondersteunen op het gebied van financieel advies, het nakijken van contracten, het doen van boekhouding en aangiftes inkomstenbelasting, btw en vennootschapsbelasting.

Over het evenement:
Datum: Woensdag 29 juni 2022
Locatie: LAB111, Arie Biemondstraat 111, 1054 PD Amsterdam
Sprekers: Rogier Kemme, Martin Koolhoven
Tijd: 20:00-21:30 uur + borrel
Geen kaartje? Je kunt altijd last minute bij ons langskomen, als we niet 
uitverkocht zijn kun je namelijk nog een kaartje kopen aan deur. Is het wel
uitverkocht? Het kan voorkomen dat mensen hun gereserveerde kaarten 
niet op hebben gehaald. Dan heb je kans dat je aan de deur nog wel een 
ticket kunt scoren.

Let op!
- Gewone tickets kosten € 5,- (+ servicekosten) en zijn verkrijgbaar via 
Eventbrite.
- Ben jij VERS-lid? Dan is dit evenement gratis voor jou! Je moet echter nog wel jouw ticket reserveren via Eventbrite, waar je jouw naam en VERS-
lidnummer in moet vullen.
- Heb je een Cinevillepas? Dan kun je een gratis Cineville-ticket reserveren
en langskomen op vertoon van je pasje 

 

16-05-2023

Vers avond

DE GROTE VERS FILM & TV QUIZ »

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF