14-02-2023

VERS Events

Vers X Go Short: De lange reis van de korte film

Hoera, je korte film is af! Wat nu? Zoveel mogelijk mensen moeten hem natuurlijk zien, maar hoe krijg je dat voor elkaar? Kom 6 maart naar de VERS Avond in samenwerking met Go Short om te leren hoe je dat doet en wat een distributeur hierin voor jou kan betekenen. 


Tijdens dit event bespreken we namelijk samen met Hidde de Vries (distributeur Kapitein Kort) en een maker waarvan de nieuwste film is geselecteerd voor de komende editie van Go Short de do’s en don’ts van de korte film in het (internationale) festivalcircuit. Films waar Hidde de distributie voor verzorgde werden onder andere geselecteerd voor de grote festivals in Cannes en Berlijn - bij hem zijn we dus in goede handen! 

Word je dol van FilmFreeway? Wil je weten hoe je een succesvolle tour langs filmfestivals van jouw korte film op de been brengt? En hoe zorg je ervoor dat zo'n tour een springplank kan zijn voor jouw volgende, grotere project? Reserveer dan snel je kaartje en blijf na het event lekker hangen op de borrel.

Over het evenement:

Datum: Maandag 6 maart 2023
Locatie: LAB111, Arie Biemondstraat 111, 1054 PD Amsterdam
Tijd: 20:00-21:30 uur (inloop 19:45 + borrel na afloop)

Let op!
- Gewone tickets kosten € 5,- (+ servicekosten) en zijn verkrijgbaar via Eventbrite.
- Ben jij VERS-lid*? Dan is dit evenement gratis voor jou! Je moet echter nog wel jouw ticket reserveren via Eventbrite, waar je jouw naam en VERS -lidnummer in moet vullen.
- Heb je een Cinevillepas? Dan is een ticket slecht €2,50 (+ servicekosten). 

* Aanmelden als VERS lid kan hier (bekijk hier de tarieven van het VERS lidmaatschap)

 

 

16-01-2024

VERS Events

VERS EVENT: Duurzaam Draaien »
27-12-2023

VERS Events

Van Boek naar Beeld »

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF