01-03-2023

Online artikel

VERS zoekt nieuwe redacteuren VERS Magazine!

Gezocht: nieuwe redacteuren


Voor het (online)magazine van VERS, dé vereniging voor Nederlandse film- en televisiemakers zijn we op zoek naar nieuwe redacteuren! Ben jij een échte cinefiel, ben jij op en top op de hoogte van wat zich afspeelt in de wereld van Nederlandse beeldmakers en vloeit jouw pen rijkelijk over het papier, dan zijn we op zoek naar jou als nieuwe redacteur! 
 
Wat houdt de functie in? 
Als redacteur maak je artikelen over de wereld van jonge Nederlandse beeldmakers. We volgen als magazine de actualiteiten en er is daarnaast ook veel ruimte voor eigen initiatieven van de redacteuren. Eén keer in de maand komen we met de redactie samen om ideeën te bespreken, en te brainstormen over het magazine. 
 
VERS is een vereniging die volledig gerund wordt door vrijwilligers. Het redacteurschap voor het magazine is dan ook een onbetaalde functie. Wat je er wél voor terugkrijgt: een leuke groep collega’s, een inkijkje in - en contact met - de Nederlandse film- en televisiewereld, gratis toegang tot de VERS-avonden en natuurlijk de gelegenheid om ervaring op te doen met redactiewerk.
 
Wij zoeken iemand die:
·      Interesse heeft in de (Nederlandse) film- en televisiewereld.
·      Uiteraard graag schrijft. Ervaring is geen vereiste wij zijn voornamelijk opzoek naar enthousiaste schrijvers. 
·      De Nederlandse taal uitstekend beheerst.
·      Gemotiveerd is om gemiddeld één keer in de maand iets aan te leveren.
 
Wil jij een inkijkje krijgen in de Nederlandse film- en televisiewereld, contacten opdoen met interessante mensen uit de industrie en ervaring op doen met redactiewerk? Stuur dan zo snel mogelijk (uiterlijk 18 maart) jouw cv met korte motivatie naar [email protected] t.a.v. Valérie Hoffmann. Het meesturen van eventueel eerder werk wordt op prijs gesteld!

 

Valérie Hoffmann


 

15-06-2023

Online artikel

VERS ZOEKT NIEUWE HOOFDREDACTEUR »

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF