Vers film awards archief

De VERS Film Awards zijn al vele jaren een begrip in de industrie. Een plek waar korte films van beginnende beeldmakers een podium krijgen, erkenning en zelfs prijzen! Vele prachtige films en talentvolle winnaars zijn onze huidige generatie al voorgegaan. Op deze pagina vind je dan ook artikelen terug met verslagen, foto’s en andere informatie over edities die reeds zijn geweest. Zo kun je teruglezen wie er in voorgaande jaren genomineerd waren, wie er met de prijzen naar huis zijn gegaan en kom je te weten dat het programma van de VERS Film Awards daarnaast nog véél meer activiteiten bevat.

Vers awards 16-12-2019

Winnaars VERS Film Awards 2019

De jury, bestaande uit Sophie van der Pol (winnaar VERS Film Awards 2018, regisseur), Fatih Tura (editor), Aziz Al-Dilaimi (cinematograaf), Robert Alb... lees meer »

Vers awards 02-11-2019

VERS Film Awards 2019

Makers van morgen opgelet:Hét filmfestival voor de makers van morgen keert terug naar VondelCS! Dit jaar zetten we vol in op de altijd veranderende f... lees meer »

Vers awards 21-12-2018

FUCKING COLA, DUBBEL D EN AT MIDNIGHT PLAYS A DANCE-TUNE GROTE WINNAARS VAN DE VERS AWARDS 2018

Tijdens de 22ste editie van de VERS Awards werden de Gouden Appels uitgereikt. Dit jaarlijkse festival viert de Makers van Morgen en zet jonge filmma... lees meer »

Vers awards 07-11-2018

VERS Awards 2018

De afgelopen maanden zijn er maar liefst 112 inzendingen binnengestroomd en daaruit hebben wij een selectie gemaakt die voor ons laat zien waar de mak... lees meer »

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF