KOMENDE VERS EVENT

Op dit moment zijn we achter de schermen druk bezig om het aankomende VERS Event te organiseren, hierover binnenkort meer! Laten we anders eerst uitleggen wat VERS Events zijn.

Ben jij op zoek naar een plek waar je geïnspireerd én geïnformeerd wordt? Waar je zo’n tien keer per jaar gerenommeerde gasten kunt zien spreken en andere jonge beeldmakers kunt ontmoeten? Dan zijn de VERS Events precies wat jij nodig hebt!

De VERS Events behoren tot de meest succesvolle activiteiten van de vereniging en brengen nieuwe mediaprofessionals en gevestigde namen bij elkaar in een toegankelijke setting. Op deze manier willen wij jou prikkelende programma’s, zinderende debatten en belangrijke kennis aanbieden. Ook is er (bij fysieke evenementen) voor leden en bezoekers altijd een borrel achteraf, waar in een prettige omgeving kan worden nagepraat en wellicht nieuwe samenwerkingen kunnen worden aangegaan!

Eerder hadden wij uitverkochte avonden met gasten als Sunny Bergman, Nicolaas Veul, Minne Koole, Sacha Polak, Roos en de Mannen, en bespraken we thema’s als ‘naaktscènes’, ‘jezelf verwerken in je documentaire’, ‘locatiescouts en filmcommissions’, ‘film marketing op social media’, ‘archiefmateriaal’ en ‘jaren 90’s jeugdtelevisie’.

VERS Events vinden plaats op de eerste maandag van de maand in, bijvoorbeeld in VondelCS of online. VERS-leden kunnen gratis kaarten bestellen, en voor bezoekers kosten kaartjes slechts € 5,- (50% cineville korting). Houd onze website en social media kanalen in de gaten voor de eerstvolgende editie. 

Tot op het volgende VERS Event!

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF