Nieuwjaarsborrel

Je leest het goed, binnenkort is er weer een nieuwjaarsborrel! Naast de VERS Avonden en de VERS Film Awards zijn er namelijk nog meer activiteiten binnen onze vereniging, genaamd VERS Specials. Over de nieuwjaarsborrel zullen we snel meer informatie naar buiten brengen, maar laten we eerst wat meer vertellen over onze VERS Specials.


FILM IN HET PARK
Elk jaar organiseren wij samen met VondelCS gedurende de zomer ‘Film in het Park’, hét openlucht filmfestival in het Amsterdamse Vondelpark. Vijf avonden lang kun je dan buiten op het bordes van VondelCS genieten van de beste korte en lange films van veelbelovend Nederlands talent. Naast dat jij heerlijk weg kunt dromen in de avondzon met een koud biertje en verfrissende films, zijn ook de filmmakers zelf aanwezig om te vertellen over hun maakproces.


DE GROTE VERS FILM QUIZ
Durf jij het op te nemen tegen andere filmfanatiekelingen? Elk jaar organiseert VERS een filmquiz, bestaande uit een aantal spannende rondes bomvol met moeilijke en makkelijke film- en televisievragen, een borrel, een prijsuitreiking en uiteraard een hoop gezelligheid! Uiteraard wordt het winnende team beloond met een leuke prijs en voor de allergrootste verliezers is er zelfs een troostprijs.


SAMENWERKINGEN OP FESTIVALS
Naast evenementen op onze eigen locaties, zijn we ook regelmatig te gast bij filmfestivals om daar activiteiten te organiseren. Denk hierbij aan workshops, seminars, live interviews, kennissessies, feedbackrondes en ga zo maar door. Deze evenementen spelen vaak in op de actualiteit binnen de sector en het thema van het betreffende filmfestival, waardoor deze activiteiten altijd uniek zijn. Eén ding is echter telkens hetzelfde; onze prioriteit is namelijk altijd dat jij er als beginnend beeldmaker iets aan hebt.

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF