REDUCATIONSBericht geplaatst door:
REDUCATIONS
login om te reageren op dit bericht
Op:
04-08-2020 / 620 x bekekenStorytelling summer course / niels bourgonje

REDUCATIONS is opgericht door film- en animatiestudio REDRUM en daarmee de eerste inhouse creative academy van Nederland. Het team van docenten, een mix van bijzonder slimme specialisten, deelt met liefde voor het vak hun kennis.
Leer binnen twee weken de ins and outs van Storytelling tijdens deze summer course.Van concept naar schrijven en van schrijven naar visualiseren. Alles is er op gericht dat jij een sterke verhalenverteller wordt. Onder leiding van nobody less than @nielsbourgonjedotcom leer je een verhaal beter te vertellen en verhaallijnen te doorgronden. Want, Storytelling is de pure essentie van alles!

Onze docent Niels staat met één been in het werkveld. Eigenlijk twee zelfs, zo ervaren en actief. Als fictie / commercial regisseur is zijn werk mega gevarieerd. Van commercials voor McDonalds, Mercedes Benz en Tommy Hilfiger tot aan winning short drama, horror en comedy films. Eigenlijk gewoon een must dus, deze lessen. Direct aanmelden? Kom maar op. Surf snel naar onze website of mail naar hello@reducations.com.

Wanneer? Start op 18 augustus 2020
Waar? REDUCATIONS in Ede
Kosten? 1500 EUR (met 100 EUR korting bij inschrijving voor 10 augustus a.s.)

Link bij dit bericht:
link naar website


VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF