FJ Creative Digital ProductionBericht geplaatst door:
FJ Creative Digital Production
login om te reageren op dit bericht
Op:
24-09-2020 / 261 x bekeken
Categorie:
Marktconforme betaling/vergoeding
Verloopt op:
31-10-2020


Director of Photography & Editor (NL)

Lokatie
Amsterdam

FJ is op zoek naar een ervaren Director of Photography & Editor die met ons wilt werken aan smart & kick ass videoproducties.

Sinds 2010 delen we onze reis met de doeners en dromers die ons versterken. We werken graag samen met mensen die onze visie op het leven delen. Wij nemen risico’s. Ons collectief bestaat uit gedurfde, jonge, krachtige filmmakers, strategen en marketeers die de grens opzoeken voorbij het normale en het saaie. We verwelkomen je frisse benadering en dagen je uit om ons uit te dagen.

Periode
De gewenste start datum is de 3e week van oktober 2020.
De eerste gesprekken zullen plaatsvinden begin oktober (6, 8, 13 en 15 oktober)

Functie eisen / profiel
Wij leveren als team mobile first video journeys met impact en resultaat. Als DOP bij FJ ga je aan de slag met het filmen en monteren van kick-ass videoproducties. Je hebt een oog voor compositie en weet hoe je een verhaal verteld vanuit jouw makerschap.

Je werkt aan commerciële films voor de uitdagende vragen van onze opdrachtgevers. Van het doen van een recce, het voorbereiden van licht plattegronden, de opnames en het opleveren van de montages ben je verantwoordelijk voor onze high-end productie kwaliteit. Daarnaast ben je ook nauw betrokken bij de debriefing van projecten en de uitwerking van concept presentaties.

Bij FJ krijg je de vrijheid om te werken aan producties voor (geïntegreerde) campagnes (TVC’s), series voor internationale merken en digitale bureaus. Zo werk jij straks aan producties voor oa. Carhartt, Elan, Karwei en Scotch & Soda.

Vanuit jouw ervaring als DOP binnen de marketing- en reclamewereld heb je een breed referentiekader. Met jouw kennis en ideeën zet je de creatie handtekening van FJ kracht bij en daag je onze opdrachtgevers uit om uit de comfortzone te stappen. Zo neem je creatieve en technische risico’s om producties naar een hoger niveau te tillen. Zo ontstaan er smart & kick ass projecten!

Jij krijgt de camera & edit lead in projecten en bewaakt de kwaliteit tijdens het productieproces. Op set ben je in charge voor het camerawerk en licht. Uiteraard werk je nauw samen met ons collectief bestaande uit Head of Production, Regisseur, Motion Graphic Designers, Editors, Gaffers, Video strategen en social advertising specialisten.

- Minimaal drie jaar bureau ervaring — aantoonbare ervaring aan productiezijde en een duidelijk portfolio
- Resultaat gedreven — je neemt initiatief om doelstellingen te behalen
- Creatieve diversiteit — je creëert video’s die niet eerder zijn gemaakt
- Referentiekader — breed geïnteresseerd, leergierig en hebt een duidelijke visie
- Samenwerken — gedijt goed in een creatief team waarin verschillende disciplines integraal samenwerken om samen tot een beter resultaat te komen
- Adobe Creative Cloud & DaVinci Resolve — kennis van vormgevingsprogramma's om edits in executie te brengen
- Engels en Nederlands — bekwaam in schrift en woord

Wat bieden wij?
- Een multidisciplinair team — een jong en ambitieus collectief met grote doelen
- Persoonlijke ontwikkeling — we dagen je uit en helpen je persoonlijk te ontwikkelen door events te bezoeken of een cursus te volgen
- Vrijheid - verantwoordelijkheid en we bieden jou de mogelijkheid om door te kunnen groeien binnen jouw rol
- Strategiesessies - elk kwartaal denk jij mee met de algehele strategie van FJ
- Een fijne werkomgeving — met lunch, een edit suite en FJ uitjes
- Marktconform salaris - o.b.v 3 jaar werkervaring en 40 uur per week
- Vakantie & flexibiliteit - 25 vakantiedagen en thuiswerken

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF