Van Osch FilmsBericht geplaatst door:
Van Osch Films
login om te reageren op dit bericht / 498 x bekeken

Datum:
10-10-2020


Masterclass Filmplanontwikkeling door Joost Seelen

Lokatie
LUX, Nijmegen

DOC+ organiseert zes openbare masterclasses in LUX Nijmegen op het gebied van documentaire. Op 10 oktober wordt er afgetrapt met een masterclass filmplanontwikkeling van Gouden Kalf winnaar Joost Seelen.

Masterclass Joost Seelen
Joost Seelen staat met zijn jarenlange ervaring als producent, regisseur en momenteel als filmcoach aan de basis van ontzettend veel Nederlandse Documentaires. Hij weet als geen ander hoe je een filmidee omvormt tot een overtuigend filmplan. In deze masterclass neemt hij je mee langs verschillende case studies van filmplannen die uitgroeiden tot succesvolle documentaires. Hij zal ook de bij DOC+ ingediende filmplannen bespreken. De focus van deze masterclass ligt op impactvolle storytelling.
Masterclasses

Tijdens deze masterclasses worden DOC+ projecten, waar mogelijk, door de docenten gebruikt als case study. De rest van de masterclasses zullen plaatsvinden in de periode van oktober 2020 tot mei 2021.

DOC+
DOC+ is een initiatief waar jonge filmtalenten de kans krijgen om een documentaire van 25 minuten te realiseren. Het traject is een samenwerking tussen Omroep Gelderland, Docwerk, Van Osch Films en DOCfeed.

Link bij dit bericht:
link naar website


VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF