REDUCATIONSBericht geplaatst door:
REDUCATIONS
login om te reageren op dit bericht
Op:
06-10-2020 / 496 x bekekenPakken robots ècht onze banen af?

Dit is een van de vragen die Carlijn Pluijmakers Emmen stelt tijdens de podcastserie ’The Future of Work’. Want, de wereld verandert snel om ons heen. Hoe zorg je als professional of organisatie ervoor dat je je op tijd aanpast? Wat zijn de banen van de toekomst? En welke skills zijn onmisbaar?

Carlijn gaat in gesprek met originele denkers, pioniers en toekomstmakers. Van Koen Schobbers, de eerste professionele gamer van Nederland tot aan de grootste visual effect artist: Justin van der Lek. Zo is gamen meer dan een spelletje geworden èn laat Justin zien dat je met doorzetten echt op sets als Star Wars en The Avengers terecht komt. Ook gaat zij in gesprek met volksfilosoof Bas Haring. Kan kunstmatige intelligente onze creativiteit vervangen? En bestaat het diploma straks nog?

De podcastserie ‘The Future of Work’ is vanaf 7 oktober te beluisteren op Spotify, Soundcloud en iTunes onder @reducations en/of te bekijken op YouTube en Vimeo. De serie is geïnitieerd door creative academy REDUCATIONS om te onderzoeken of het onderwijs van nu nog past bij de banen van later.

Link bij dit bericht:
link naar website


VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF