Bericht geplaatst door:
VERS
login om te reageren op dit bericht
Op:
18-01-2021 / 400 x bekeken
Categorie:
Lowbudget betaald (naast onkosten ook betaling)


VERS zoekt nieuwe Secretaris (bestuursfunctie)

Lokatie
Amsterdam

VERS zoekt een secretaris voor het dagelijks bestuur. Dit betekent dat jij samen met de voorzitter en penningmeester de leukste netwerkvereniging van Nederland mag runnen. VERS is een vereniging vol jonge, ambitieuze en gedreven makers die altijd op zoek zijn naar nieuwe initiatieven om te starten binnen de film- en creatieve industrie.


Als secretaris trek je nieuwe partners aan, formuleer je verse plannen met het dagelijks bestuur en zie je meer kansen dan onmogelijkheden. Je zet je sociale skills in om mensen binnen en buiten de vereniging te verbinden en creëert zo mogelijkheden. We zoeken iemand die ambitieus is, graag eigen initiatief neemt en zich verder wil ontwikkelen als filmprofessional.
Kortom: je bent klaar om VERS naar een nieuw niveau te tillen!

Periode
-

Functie eisen / profiel
Verantwoordelijkheden:
- De verantwoordelijkheden kunnen in overleg en naar wens specifieker ingevuld worden, maar houden in ieder geval in:
- Vormt met de voorzitter en penningmeester het dagelijks bestuur.
- Maakt deel uit van het uitvoerend bestuur (dagelijks bestuur + coördinatoren van de werkgroepen Events, Festivals, Redactie)
- Is verantwoordelijk voor de planning en verslaglegging van de jaarlijkse algemene vergadering en de bestuursvergaderingen
- Het vertegenwoordigen van VERS buiten de vereniging en overleggen met andere organisaties en instanties die een belangrijke betekenis voor de vereniging hebben;
- Gemiddeld 8u per week beschikbaar, flexibel in te vullen
- Aanwezig bij vergadering uitvoerend bestuur (elke zes weken), vergadering dagelijks bestuur (elke week)


Profiel van de secretaris:
- Affiniteit met film, televisie en creatieve industrie
- Komt met eigen ideeën
- Productioneel sterk
- Kan goed overzicht houden en is communicatief
- Trekt nieuwe projecten en relaties aan
- Strategisch sterk
- Goed netwerk binnen de Nederlandse film- en televisiewereld
- Pre: beginnend filmmaker

Wat bieden wij?
Alle functies binnen VERS worden vervuld als vrijwilliger. Als onderdeel van het bestuur is er een vrijwilligersvergoeding beschikbaar, maar binnen VERS koppelen we inzet niet aan uren of betaling.
Eenmaal onderdeel van het bestuur heb je toegang tot een groot netwerk en maak je onderdeel uit van een grote groep oud-VERS’ers die nu een succesvolle carrière in de film/tv wereld hebben. Het is de perfecte mogelijkheid om verder te groeien in een leidinggevende en beleidsmatige functie. VERS opent deuren!

We zijn nu hard op zoek, daarom nodigen we geschikte kandidaten direct uit voor een gesprek. Solliciteer daarom zo snel mogelijk door een mail te sturen met jouw CV, motivatie en visie naar [email protected] t.a.v. Merel Booleman

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF