Renée Van ZadelhoffBericht geplaatst door:
Renée Van Zadelhoff
login om te reageren op dit bericht
Op:
12-02-2021 / 146 x bekeken
Categorie:
Lowbudget betaald (naast onkosten ook betaling)
Verloopt op:
18-03-2021


1st AD /Opnameleider gezocht voor Co-productie MOVING DREAMS

Namens productiehuis Moving Dreams (Amsterdam), zijn we opzoek naar een diverse en inclusive crew (gender, sexuality, ethnicity, disability, ...) om een safe space set te creëren voor de queer kortfilm 'Wanneer mijn woede een misdaad wordt’ (regie; Renée van Zadelhoff).
Het wordt een verfilmde Griekse tragedie, gebaseerd op de Oresteia, waar we een queer draai aan geven en die in het hedendaagse Amsterdam gesitueerd is.

Lokatie
Amsterdam

Omschrijving
We zijn opzoek naar: 1st AD / Opnameleider
We draaien op 16 mm en dit vergt een hoog-geconcentreerde sfeer op de set. Er zal veel tijd in voorbereiding van shots gestoken worden en het aantal takes zal zeer laag zijn. Geduld, nauwkeurigheid en stressbestendigheid zijn dus zeker vereisten voor deze baan.

Periode
De draaiperiode zal in Juni of September 2021 plaatsvinden. De 3-5 draaidagen zullen plaatsvinden in Amsterdam.

Functie eisen / profiel
De competenties zijn:
- Minstens 1 jaar ervaring in het veld
- Beleid en organiseren
- Oplossingsgericht
- Inzicht in omgeving
- Bemiddelaar
- Flexibel
- Betrouwbaar
- Stressbestendig
- Communicatief
- Nauwkeurig
- Nieuwsgierig
- Goed in samenwerken

Wat bieden wij?
VERGOEDING
We streven naar een fair practice betaling en reiskostenvergoeding. We staan open voor zowel professionals met al een aantal jaren ervaring als voor filmstudenten (met voorkeur uit het 3e of 4e jaar).
Voor filmstudenten zonder bachelordiploma hanteren we een stage- en reisvergoeding.

FILM
Vandaag de dag wordt er nauwelijks op celluloid gedraaid. Het is dus een unieke ervaring mee te werken aan een op 16mm gedraaide film. Hiernaast staan we voor een andere manier van filmmaken waarin we enkel met een divers en inclusief team willen werken, zowel vóór als achter de camera. Je zult samenwerken met een enthousiast en gedreven team die de liefde voor film deelt, en draagt bij aan het verbinden van verschillende kunstvelden zoals naast film, literatuur, theater en beeldende kunst. Het is een film die alle vlakken van diversiteit aanmoedigt en een belangrijk verhaal wilt vertellen. Door de Griekse tragedie een 'queer revisit' te brengen, eigenen we ons de eeuwenoude Westerse verhalen toe.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF