Renée Van ZadelhoffBericht geplaatst door:
Renée Van Zadelhoff
login om te reageren op dit bericht
Op:
12-02-2021 / 123 x bekeken
Categorie:
Marktconforme betaling/vergoeding
Verloopt op:
18-03-2021


Geluidspersoon gezocht voor Co-productie met MOVING DREAMS

Namens productiehuis Moving Dreams (Amsterdam), zijn we opzoek naar een diverse en inclusive crew (gender, sexuality, ethnicity, disability, ...) om een safe space set te creëren voor de queer kortfilm 'Wanneer mijn woede een misdaad wordt’ (regie; Renée van Zadelhoff). Het wordt een verfilmde Griekse tragedie, gebaseerd op de Oresteia, waar we een queer draai aan geven en die in het hedendaagse Amsterdam gesitueerd is.

Lokatie
Amsterdam

Omschrijving
We zijn opzoek naar een geluidspersoon voor 3-5 de draaidagen.
Als je mogelijk ook in de post de geluidsmixage kan maken is dat een pré.

We draaien op 16 mm en dit vergt een hoog-geconcentreerde sfeer op de set. Er zal veel tijd in voorbereiding van shots gestoken worden en het aantal takes zal zeer laag zijn. Geduld, nauwkeurigheid en stressbestendigheid zijn dus zeker vereisten voor deze baan.

Periode
De draaiperiode zal in Juni of September 2021 plaatsvinden. De 3-5 draaidagen zullen plaatsvinden in Amsterdam. De post productie periode wordt verdeeld tussen NL en BE.

Functie eisen / profiel
De competenties zijn:
- Minstens 2 jaar ervaring in het veld
- Aanpassingsvermogen
- Discipline
- Doorzettingsvermogen
- Energie
- Innovatief
- Betrouwbaar
- Stressbestendig
- Communicatief
- Nauwkeurig
- Nieuwsgierig
- Goed in samenwerken

Wat bieden wij?
VERGOEDING
We streven naar een fair practice betaling en reiskostenvergoeding. We staan open voor zowel professionals met al een aantal jaren ervaring als voor filmstudenten (met voorkeur uit het 3e of 4e jaar).
Voor filmstudenten zonder bachelordiploma hanteren we een stage- en reisvergoeding.

FILM
Vandaag de dag wordt er nauwelijks op celluloid gedraaid. Het is dus een unieke ervaring mee te werken aan een op 16mm gedraaide film. Hiernaast staan we voor een andere manier van filmmaken waarin we enkel met een divers en inclusief team willen werken, zowel vóór als achter de camera. Je zult samenwerken met een enthousiast en gedreven team die de liefde voor film deelt, en draagt bij aan het verbinden van verschillende kunstvelden zoals naast film, literatuur, theater en beeldende kunst. Het is een film die alle vlakken van diversiteit aanmoedigt en een belangrijk verhaal wilt vertellen. Door de Griekse tragedie een 'queer revisit' te brengen, eigenen we ons de eeuwenoude Westerse verhalen toe.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF