Bericht geplaatst door:
Bas
login om te reageren op dit bericht
Op:
01-03-2021 / 416 x bekeken
Categorie:
Lowbudget betaald (naast onkosten ook betaling) , 18-30 , 30-50 , 50+ , Man , Vrouw , Redelijk ervaren of opgeleid , Student / in opleiding


| Bericht heeft geen verloopdatum, maar is waarschijnlijk wel verlopen

Acteurs (50-60 & 20-40) en actrice (20-30) gezocht! 20 maart

‘The Death of a Paperback Novelist’ volgt de laatste dag in het leven van een conservatieve paperback schrijver in het midden van de jaren ‘60. Bewust dat hij binnenkort zal sterven, probeert hij wanhopig zijn laatste boek af te maken vanuit de isolatie van zijn hotelkamer, waar hij geconfronteerd wordt door de beginnende counterculture movement buiten.

Het is een verkenning van de tegengesteldheid van conservatieve en progressieve gedachtegangen, en hoe soms de ‘oude’ manieren van denken moeten sterven zodat de nieuwe en progressieve gedachtegangen zich kunnen ontwikkelen.

Lokatie
Breda

Omschrijving
Voor de rol van The Writer zijn wij op zoek naar een acteur tussen de 50 en de 60, die ofwel autochtoon Engels spreekt, of een perfect Brits accent heeft. Dit is een personage dat achtervolgt wordt door zijn eigen conservatieve manieren, die diep van binnen verlangt naar de vrijheid die bij een progressieve gedachtegang hoort, maar uiteindelijk te bang is om deze te accepteren.

Voor de rol van The Girl zijn wij op zoek naar iemand tussen de 20 en de 30 die de belichaming kan worden van een volledige ‘movement’; een vrije geest met een sterke wil die zelfvertrouwen en positieve energie uitstraalt. Moet zich comfortabel voelen met zingen en dansen, maar hoeft dit niet op professioneel niveau te kunnen.

Ook zijn wij op zoek naar een acteur met een donkere huidskleur voor de belangrijke rol van The Bellboy, die de kwetsbaarheid kan spelen van een persoon die alleen op zijn fysieke uiterlijk beoordeeld wordt. Een perfect Engels accent is niet nodig voor deze rol.

Periode
Zaterdag 20 maart

Wat bieden wij?
Onkostenvergoeding en een vergoeding voor de werkzaamheden in overleg.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op versfilmentv.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen.

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur door stuur bericht

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF