Hens Concept | Motion Graphics DesignBericht geplaatst door:
Hens Concept | Motion Graphics Design
login om te reageren op dit bericht
Op:
04-03-2021 / 220 x bekeken
Categorie:
Marktconforme betaling/vergoeding


| Bericht heeft geen verloopdatum, maar is waarschijnlijk wel verlopen

Junior Motion Graphics Designer

Lokatie
Hilversum

Ben je net afgestudeerd aan de HKU of het Grafisch Lyceum/Media Academie en je hebt al wat ervaring opgedaan met relevante stages en hobby activiteiten en je vindt het leuk om o.a. in de televisiewereld te gaan werken? Dan heeft Hens voor jou interessante mogelijkheden. Met een eigen green screen studio en perfecte bereikbaarheid is Hens het bedrijf om te starten. We ontwerpen niet alleen logo's en vormgeving voor TV maar ook complete (virtual) events, 3D sets en on-line campagnes.
Ook bedenken we zelf concepten en formats.
Ben je geïnteresseerd?
Neem daarvoor via telefoon of e-mail contact met ons informeer naar die mogelijkheden.

Ook als je op zoek bent naar een interessante stageplaats als motion graphics designer in opleiding heeft Hens goede mogelijkheden voor je beschikbaar. Je zal als stagiair betrokken worden bij interessante projecten voor klanten in de corporate- of televisiewereld. Daarbij wordt je op een gedegen wijze ondersteund en begeleid. Als je interesse hebt in een stageplaats bij Hens kun je via telefoon of e-mail contact met ons opnemen.

Periode
per direct

Functie eisen / profiel
Je kunt goed zelfstandig werken en bent gewend om met strakke deadlines te werken.
Je bent bekend met de volgende pakketten:

· Adobe After Effects,
· Cinema 4D,
· Adobe Photoshop,
· Adobe Illustrator, (niet noodzakelijk)
- Adobe premiere, (niet noodzakelijk),
· Adobe Media Encoder,
· Unreal (zou top zijn)

Daarnaast heb je kennis van verschillende video formaten, en de encoding hiervan. Je bent verder een sociale en creatieve designer en je vindt het een uitdaging om met collega's het groeiende Hens verder uit te bouwen.

Hens biedt de mogelijkheid om in een dynamisch team, in een professionele organisatie en op een prachtige locatie tegen prima arbeidsvoorwaarden te werken. Voor vragen kun je contact met ons opnemen ,met Niels Sneyers (06-47822252) of stuur een email met motivatie, CV en digitaal portfolio naar [email protected]

Wat bieden wij?
Naast een 4 of 5 daagse contract bieden we je een ideale werkplek in onze nieuwe studio in Hilversum. Gelegen tussen het station van Hilversum Mediapark en Hilversum Centraal.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF