Bericht geplaatst door:
Ruben
login om te reageren op dit bericht
Op:
14-03-2021 / 216 x bekeken
Categorie:
Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding)
Verloopt op:
01-04-2021


| Bericht is verlopen

Crew gezocht voor studentenfilm: Hostilia

In een open veld in het bos houdt de jonge crimineel, Stijn, de vriend van zijn Zus, Bas, onder schot. Hij beschuldigt Bas ervan zijn Zus te hebben aangerand.

Vervolgens gaan we terug in de tijd om te zien wat er werkelijk is gebeurd en het blijkt dat alles wat er gebeurd is de oorzaak is van een aantal misverstanden.

Hoe dit verhaal afloopt laat ik nog even geheim.

Dit is de short film die ik graag wil maken voor mijn opleiding Regie Fictie aan de Amsterdam Filmschool.

Lokatie
Leerdam/Utrecht

Omschrijving
Voor deze film verwacht ik veel van de cinematografie. 1 Scene wil ik graag uitoefenen in 1 shot(glidecam of gimbal). Ook zijn er een aantal dolly shots en wanneer er spanning tussen twee karakters ontstaat, is het vooral veel handheld. Er moet dus waarschijnlijk ook een focus puller zijn

Ook moet er o.a. veel aandacht worden besteedt aan make-up. 1 van de karakters krijgt namelijk een blauw oog in de film.

Verder heb ik ook mensen nodig op het gebied van productie, geluid en assistentie.

Ik ben o.a. op zoek naar een:
⦁ DoP/Cameraman
⦁ Gaffer/Focus puller
⦁ Geluidsman
⦁ Opnameleider
⦁ Visagist

We kunnen apparatuur huren bij onze school maar als je zelf in het bezit bent van apparatuur mag je dat ook zeker gebruiken.

Periode
De draaidagen zullen een drie-daags weekend zijn in de komende maanden april of mei.

Functie eisen / profiel
Voor de mensen die voor de cinematografie en geluid gaan meehelpen zou ik graag mensen willen die al een portfolio kunnen laten zien. Mensen die op dit moment een opleiding richting camera of licht of geluid volgen misschien. Van de visagist zou het ook fijn zijn als diegene een opleiding volgt of heeft gevolgd in make-up.

Van de opnameleider verwacht ik vooral dat diegene leiderschap kwaliteiten heeft en om kan gaan met druk en stress.

Wat bieden wij?
Als film student kan ik niet iedereen uitbetalen. Wel kan ik de reiskosten vergoeden. Ik geloof wel zeker dat als we deze film goed kunnen uitwerken dat het voor ons allemaal goed is voor onze portfolio. De film zal bovendien ook worden opgestuurd naar festivals.
Daarnaast bieden we het hele weekend gewoon catering aan en zorgen we er gewoon voor dat we er een paar leuke intensieve dagen van maken.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF