Steve GijrathBericht geplaatst door:
Steve Gijrath
login om te reageren op dit bericht
Op:
18-03-2021 / 233 x bekeken
Categorie:
Lowbudget betaald (naast onkosten ook betaling)
Verloopt op:
24-05-2021


Editor Gezocht voor Humanistische 'Coming of Age' Docu.

'Summer Camp' is een luchtige feature-length "Coming of Age" Documentaire over een Koerdische vluchteling in Griekenland.

De lolbroek Jalal droomt ervan om de wereld rond te reizen. Hij is er van overtuigd dat wie goed doet, goed ontmoet. In 5 jaar tijd, parallel lopend tegen een achtergrond van een langzaam splijtend Europa, hoopt hij tegen alle verwachtingen in zijn droom te bereiken terwijl hij langzaam volwassen wordt.

Lokatie
Amsterdam

Omschrijving
Op het moment ben ik opzoek naar een sterk inhoudelijke editor die mij kan helpen met het organiseren van het bestaande materiaal, het maken van een voormontage en een Teaser/Trailer.

Het doel is om meer beeld te krijgen wat er al "in" het huidige materiaal zit en ondersteunend materiaal te hebben bij het vinden van een producent/financiering.

Periode
Nu - April.

Functie eisen / profiel
- Sterk inhoudelijk.
- Dramaturgisch vermogen.
- Betrokkenheid/meelevend bij de vluchtelingenproblematiek om een kritische blik te geven.
- Idealiter beschikbaar voor editing van de film later in het jaar.
- De film zal qua editing stijl geïnspireerd zijn door het Coming of Age genre en de editing/cinematografie van Wes Anderson. Ervaring of affiniteit met deze stijl is een pré.

Wat bieden wij?
- Financiële compensatie voor het werk. Er is een klein budget, in overleg kunnen we hopelijk een mooie prijsafspraak maken die binnen het budget ligt.

- Mocht er een fijne samenwerking zijn dan ligt er een feature documentaire in het verschiet met IDFA ambities; waarbij uiteraard wel de intentie om marktconform voor te betalen.

- Het warme gevoel van het werken aan een maatschappelijk belangrijk verhaal.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF