Lotje KerckhaertBericht geplaatst door:
Lotje Kerckhaert
login om te reageren op dit bericht
Op:
18-03-2021 / 292 x bekeken
Categorie:
Marktconforme betaling/vergoeding , 18-30 , 30-50 , Man , Vrouw
Verloopt op:
01-04-2021


| Bericht is verlopen

Modellen gezocht voor online commercial

Voor online commercials voor een nieuwe GGZ (Geestelijke Gezondheidszorg) organisatie zijn we op zoek naar ongeveer 8 modellen / edelfiguranten. Mannen en vrouwen, in de leeftijd van 20 - 45 jaar, divers qua afkomst en uiterlijk. Het gaat om rollen als medewerker / behandelaar of als client.

Lokatie
Nijmegen / Wageningen

Omschrijving
We zoeken sprankelende, eigenzinnige, urban types met fijne, open uitstraling en expressie in de ogen. Mensen waarmee we prettig samen kunnen werken en die beschikken over een goede kledingkast waarin je aan de hand van een briefing 'shopt' en meerdere sets mee kunt nemen naar de opnames.

Periode
De draaidagen zijn op dinsdag 30 maart en donderdag 1 april (voor ieder model gaat het om 1 van deze 2 dagen). De opnames vinden plaats in de omgeving van Nijmegen / Wageningen. We draaien 10 uur. Eigen vervoer (auto) voor verplaatsingen noodzakelijk.

Wat bieden wij?
Een fijne, professionele crew (incl. styling en visagie) en een vergoeding (inclusief reiskosten) van € 250,- per draaidag.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op versfilmentv.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen.

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur door stuur bericht

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF