Pauline KoemanBericht geplaatst door:
Pauline Koeman
login om te reageren op dit bericht
Op:
29-03-2021 / 161 x bekeken
Categorie:
Onbetaald , 18-30 , 30-50 , Vrouw
Verloopt op:
16-04-2021


Bevallingsscene - afstudeerfilm Alleen Vliegen

Hi! Momenteel ben ik, Pauline Koeman, bezig met afstuderen van de Nederlandse Filmacademie met de film Alleen Vliegen geregisseerd door Noen Brouwer. Alleen Vliegen is een korte drama film over de 19-jarige Lily (Sara Luna Zorić), een jonge vrouw die terugkeert naar het huis van haar vader Erik (Tibor Lukács). Dit dwingt haar herinneringen te herleven en te reflecteren op de gecompliceerde relatie met haar vader.

Lokatie
Amstelveen

Omschrijving
Momenteel zijn wij nog opzoek naar een actrice die de rol van bevallende vrouw op zich gaat nemen. Dit zal de eerste scene zijn uit de film. In deze scene zal verpleegkundige Lily helpen bij de bevalling van het eerste kindje van het jonge stel. Dit is een van de belangrijkste scenes van de film, omdat Lily hier tot een realisatie komt. Dat het tussen haar en haar vader anders moet.

In het kort zijn wij opzoek naar een:
- Zwarte vrouw
- Rond de 28/35 jaar
- Het leuk vind om ons te helpen
- Wat spelervaring heeft, idealiter met beval scenes.

Periode
Tussen 17 en 21 april - 1 draaidag

Wat bieden wij?
Doordat wij een studentenproductie zijn en er vrij weinig budget is, kunnen wij helaas geen betaling bieden. Wel een gezellige dag!

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op versfilmentv.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen.

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur door stuur bericht

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF