Sandra BolzBericht geplaatst door:
Sandra Bolz
login om te reageren op dit bericht
Op:
07-05-2021 / 355 x bekeken
Categorie:
Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding) , 18-30 , 30-50 , 50+ , Man
Verloopt op:
01-07-2021


| Bericht is verlopen

Casting call - Korte film 'Bertje'

Brave burger Lennart besluit een middagje te gaan vissen met zijn vervreemde jeugdvriend Bertje, die inmiddels is afgegleden in de kleine criminaliteit. Maar wanneer Bertje plotseling verdwijnt, blijkt het pad dat hij bewandelt nog gevaarlijker dan ze allebei dachten

Bertje wordt een korte film van de beginnende regisseur/scenarist Oscar Keyser over opgroeien, vriendschap en de verbinding tussen mensen, terwijl de film gelijktijdig een spannend plot neerzet over de criminele onderbuik van het grijze gebied in het Wetboek van Strafrecht dat we kennen als het softdrugsbeleid.

Lokatie
Alkmaar

Omschrijving
We zoeken acteurs voor de volgende personages:

Arie ± 40 jaar | 3 draaidagen | Een harde crimineel, in dienst van de Friese criminele organisatie die achter Bertje aan zit.

Barman Rob ± 60 jaar | 2 draaidagen | De vriendelijke eigenaar van een foute kroeg. Zijn hij kent Bertje en Arie goed, maar zijn motto is altijd: ‘Kijk, als ik d’r geen last van heb, stel ik d’r ook geen vragen over.’

Wiebe ± 50 jaar | 0,5 draaidag | IJskoude drugsbaas van Friesland. Hij stuurt Arie op Bertje af om hem uit de weg te ruimen.

Sacco tussen de 30 en 50 jaar | 0,5 draaidag | Lokale Alkmaarse junkie die op krukken loopt. Hij vraagt Bertje om een vloeitje en tapt een foute mop tegen Lennart.

Periode
De beoogde draaiperiode is zaterdag 31 juli, zondag 1 augustus, vrijdag 6 augustus en zaterdag 7 augustus.
We houden rekening met slecht weer, door twee back-up dagen: maandag 9 en dinsdag 10 augustus.

Wat bieden wij?
We werken met een enthousiast en gepassioneerd team, die allemaal bereid zijn om het onderste uit de kan te halen om de film Bertje tot een succes te maken.

Reiskosten worden vergoed en we verzorgen lekkere catering voor iedereen.

We werken met een beperkt budget, en kunnen helaas geen vergoeding bieden.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op versfilmentv.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen.

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur door stuur bericht

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF