Stacey van der GraafBericht geplaatst door:
Stacey van der Graaf
login om te reageren op dit bericht
Op:
11-05-2021 / 350 x bekeken
Categorie:
Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding) , 10-18 , 18-30 , Vrouw
Verloopt op:
28-05-2021


| Bericht is verlopen

Actrices gezocht voor een korte film over innerlijke strijd

Voor onze korte film ‘TWINTIG’ zijn wij op zoek naar actrices.
Het verhaal gaat over Elynne Vermeulen(19), een tiener met een innerlijke strijd. Aan de ene kant wil ze haar ouders gehoorzamen en het vertrouwen dat zij hebben in haar niet verpesten. Haar ouders hebben haar altijd gesteund en ze zou ze niet teleur willen stellen. Aan de andere kant wilt ze er eindelijk ook eens bij horen en leuk gevonden worden, ze is tenslotte altijd al het buitenbeentje geweest. Dus heeft ze besloten het bij haar nieuwe studiegenoten helemaal anders aan te gaan pakken. Zo zal ze zich anders gaan kleden, de nieuwste trends volgen en overal wat minder over nadenken.
Tijdens haar twintigste verjaardagsfeest botsen deze twee kanten. Het is voor Elynne niet mogelijk om een goede indruk achter te laten, zonder de regels te breken. In het verhaal worden deze twee kanten verbeeld door 2 personages, Eli en Lin. We volgen de strijd tussen deze twee karakters, de gemaakte keuzes en hoe ze beïnvloed worden van buitenaf.

Lokatie
Regio Zuid-Holland/Noord-Brabant

Omschrijving
Eli(Elynn) Vermeulen: 19 jarige vrouw, de kant van Elynne die leuk gevonden wilt worden. Elynne is altijd al erg eenzaam geweest, maar Eli gaat ervoor zorgen dat ze dat de rest van haar leven niet meer hoeft te zijn. Ze steekt haar middelvinger op naar de regels en besluit helemaal los te gaan. Dat is tenslotte ook waar al die jongens op vallen toch? Ze begint zich te kleden in de hipste modetrends en alcohol begint een belangrijk plekje in haar leven te krijgen. Ze is constant bezig met het pleasen van andere mensen. Daarnaast gedraagt ze zich high-class tegenover iedereen die het niet eens is met de nieuwe Elynne.

Lin(Lynne) Vermeulen: 19 jarige vrouw, de kant van Elynne die zich aan de afspraken wilt houden. In haar jeugd heeft Elynne nooit veel vrienden gehad, waardoor ze soms moeite heeft met zelfverzekerd zijn. Haar ouders zijn er altijd voor haar geweest op het moment dat ze een extra duwtje in de rug nodig had. Dit zorgt ervoor dat haar band met haar ouders heel sterk is. Die band wilt ze dus ook echt niet verpesten, dus zal ze zich ook zeker aan de gemaakte afspraken houden. Lin snapt ook niet dat andere mensen zo laks omgaan met regels en ze kan soms nogal boos uitvallen tegen dit soort mensen.

Voor deze rollen zoeken we mensen die op elkaar lijken, dus ken jij iemand die op jou lijkt, zijn jullie zusjes of zelfs een tweeling, waarmee je dit avontuur samen aan wilt gaan, stuur dan samen een mail. Dit is geen vereiste, we kunnen jou ook aan een look-a-like koppelen.

Ervaring is geen vereiste, het gaat erom dat je enthousiast bent!

Periode
Draaidagen: 18,19 en 20 Augustus. Hier komt nog een draaidag bij voor de crowdfunding teaser, deze is nader te bepalen.

Wat bieden wij?
Wij bieden een leuke leerzame ervaring met een jong team op een uitgebreide set, een goede manier om je portfolio op te bouwen en ervaring op te doen. Ook bieden wij reiskostenvergoeding en voldoende lekker eten en drinken op de set.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op versfilmentv.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen.

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur door stuur bericht

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF