Wynona BakkerBericht geplaatst door:
Wynona Bakker
login om te reageren op dit bericht
Op:
13-05-2021 / 256 x bekeken
Categorie:
Lowbudget betaald (naast onkosten ook betaling)
Verloopt op:
15-05-2021


| Bericht is verlopen

Geluidsman/vrouw gezocht short film 17+18 mei!

Voor een afstudeerproject van de Willem de Kooning Academie zoeken we met spoed een geluidsman/vrouw. Het wordt een 15min korte film met veel dans en performance, een vlucht in de fantasie van de protagonist: een reactie op haar waargebeurde trauma, het verlies van haar vader. We hebben een toffe crew samengesteld en meer info kun je vinden op onze crowdfundingspagina (https://gofund.me/64b9bfd4) of door ons een mail te sturen voor het filmplan.

Lokatie
Dalfsen, de Veluwe

Omschrijving
Iemand die ervaring heeft met geluid (werken met een boom+zenders), 17 en 18 mei beschikbaar is en zich wil aansluiten bij onze enthousiaste cast&crew.

Periode
17 en 18 mei, met de mogelijkheid om mee te overnachten op de locaties vanaf zondag 16 mei t/m dinsdag 18 mei.

Functie eisen / profiel
Jij gaat het geluid op set tijdens het filmen opnemen. Er is geen dialoog, het gaat vooral om omgevingsgeluiden en (bewegings)geluiden van de dansers, de protagonist en het kind dat zij volgt. Als je eigen apparatuur hebt is dat perfect, maar geen must.

Wat bieden wij?

Omdat het een studentenproductie hebben we weinig budget maar natuurlijk dekken we de kosten wel en willen dit met je bespreken. We zorgen op set voor een goede samenwerking, catering en een reiskostenvergoeding.
Locatie: Dalfsen en de Veluwe, reiskostenvergoeding & eventuele overnachting geregeld 


Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF