Van Osch FilmsBericht geplaatst door:
Van Osch Films
login om te reageren op dit bericht
Op:
01-06-2021 / 335 x bekeken
Categorie:
Stagevergoeding (marktconform)
Verloopt op:
10-06-2021


| Bericht is verlopen

Art Dept. zoekt jonge makers!

Art Dept. zoekt jonge makers

Op 6 september begint de nieuwe lichting van de werkervaringsplek Docwerk. Vijf maanden lang werk je aan Art Dept., het kunst- en cultuurprogramma van NPO 2 Extra. Een serie korte films over talentvolle kunstenaars, gemaakt door talentvolle filmers!

Ben jij net afgestudeerd aan een filmopleiding en wil je vijf maanden keihard aan de slag om je talent aan te scherpen en te laten zien? Solliciteer dan voor 10 juni op één van de zes werkervaringsplekken bij Art Dept.

Lokatie
Den Bosch

Omschrijving
Art Dept. wordt gemaakt door Docwerk, TV-lab voor recent afgestudeerde film- en mediamakers, broedplaats voor jong audiovisueel talent. Ben je recent afgestudeerd aan HKU, AKV | St. Joost, School voor Journalistiek, Filmacademie of een andere relevante media-opleiding?

Periode
Een periode van 5 maanden beginnend in september.

Functie eisen / profiel
Binnen Docwerk werk je vijf maanden, samen met NTR, NPO2Extra en Van Osch Films, aan content voor Art Dept. Je wordt gecoacht als maker, krijgt workshops van gerenommeerde filmers, wordt gecoacht bij het schrijven van je eigen filmplan (om door te stromen naar bijv. Teledoc Campus) en leert de weg in Hilversum! Je gaat met elkaar op pad om te researchen, draaien en monteren en je films worden uitgezonden.

Wat bieden wij?
Docwerk is gevestigd in de Willem Twee in Den Bosch. Je krijgt een stagevergoeding van bruto €500,- per maand (o.b.v. 32 uur per week) plus reiskosten.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF