Bericht geplaatst door:
KeyFilm
login om te reageren op dit bericht
Op:
04-06-2021 / 329 x bekeken
Categorie:
Marktconforme betaling/vergoeding
Verloopt op:
01-07-2021


| Bericht is verlopen

Creative Producer bij film- en tvproducent KeyFilm

Lokatie
Amsterdam

KeyFilm is op zoek naar een creative producer die op den duur uit kan groeien tot één van de producenten van het bedrijf. KeyFilm is een Nederlands productiehuis voor film en televisie, dat zijn sporen ruimschoots verdiend heeft met een breed scala aan speelfilms en televisie drama. We maken character-driven producties; van toegankelijke arthouse (Nena, Beyond Sleep) tot intelligente mainstream (Soof, Wat is dan Liefde) en zijn regelmatig de Nederlandse coproducent van internationale coproducties (The Idol, The Reports on Sarah and Saleem).

Periode
Per direct voor een bepaalde tijd.

Functie eisen / profiel
De creative producer die we zoeken wordt mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling en begeleiding van nieuwe producties voor alle platforms in die driehoek van arthouse, mainstream en internationale coproducties. Hij/zij speurt naar nieuwe ontwikkelingsprojecten, praat met vooral jonge makers, leest binnen gekomen scripts, en zet via die nieuwe projecten een slate op die past bij het profiel van KeyFilm. In de financierings- en realiseringsfase is de creative producer aanspreekpunt voor de schrijvers en regisseurs en het contact naar de financieringspartners, omroepen, streamingdiensten e.v.a.

We zoeken een bevlogen iemand met
- artistiek en zakelijk inzicht
- minimaal een HBO opleiding in de richting film en televisie
- relevante werkervaring
- een natuurlijk netwerk van jonge makers (20-35)
- kennis van de Nederlandse en internationale filmindustrie
- uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Wat bieden wij?
Een afwisselende en creatieve baan in een dynamische werkomgeving, een werkweek van minimaal 32 uur en een marktconform salaris en bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF