FJ Creative Digital ProductionBericht geplaatst door:
FJ Creative Digital Production
login om te reageren op dit bericht
Op:
08-06-2021 / 350 x bekeken
Categorie:
Marktconforme betaling/vergoeding
Verloopt op:
01-07-2021


| Bericht is verlopen

Head of production bij FJ

Lokatie
Amsterdam

FJ is op zoek naar een ervaren Head of Production die met ons wilt werken aan smart & kick ass videoproducties.

Sinds 2010 delen we onze reis met de doeners en dromers die ons versterken. We werken graag samen met mensen die onze visie op het leven delen. Wij nemen risico’s. Ons collectief bestaat uit gedurfde, jonge, krachtige filmmakers, strategen en marketeers die de grens opzoeken voorbij het normale en het saaie. We verwelkomen je frisse benadering en dagen je uit om ons uit te dagen.

Wij leveren als team mobile-first video journeys met impact en resultaat. Bij FJ ben jij als Head of Production verantwoordelijk voor het overzien van alle smart & kick ass videoproducties.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor het productieteam en helpt hen ook op het gebied van persoonlijke groei & ontwikkeling uit te dagen! Op deze manier ben je de spin in het web tussen de operationeel directeur en het productieteam, maar voer je ook verandering door aangestuurd vanuit de directie.

We verwachtten dat je een goede helikopterview hebt en alle projecten kunt overzien. Zowel op het gebied van (video) strategie, video en animatie producties heb je daarvoor de nodige ervaring om zelfstandig dagelijks de operatie te leiden. Je bent pro-actief aan het werk en hebt door waar processen efficiënter kunnen, hierdoor zorg je ervoor dat de kwaliteit van onze output optimaal blijft en de snel rijdende trein waar we op zitten door blijft rijden.

Dit doe je uiteraard niet alleen maar in samenwerking met jouw in-huis productieteam bestaande uit producers, creatief, regisseur, DOP, Motion Graphic Designer, Editor, Video strategen en social advertising specialist. Jouw duidelijke manier van communiceren neemt het team mee in de veranderingen die we doorgaan en je motiveert hen om soms complexe productie problemen op te lossen.

Je neemt de lead in de wekelijkse project sync en rapporteert hierover direct aan de operationeel directeur. Je beheert de financiën van producties, samenwerkingsovereenkomsten en overziet de totaal planning om te sturen op de beschikbare team capaciteit. Je bent in staat het team op te schalen en weet hiervoor geschikte externe specialisten te verbinden aan FJ die passen binnen onze cultuur en voldoen aan de juiste skills.

Bij FJ ontstaat magie wanneer wij onze smart & kick ass disciplines laten samensmelten, dat is meer dan een proces. Hiervoor moeten zowel ons digital team als het productie team intensief samenwerken om tot een succesvol eindproduct te komen. Je weet ook in drukke periodes ervoor te zorgen dat het hele team (8 FTE) met elkaar blijft communiceren. De FJ Minds (team FJ) zijn hierin jouw specialisten om samen te groeien naar de ambities die wij als FJ. Een smart & kick ass videoproductie bureau met elkaar willen waarmaken.

Periode
Per 1 juli 2021.

Functie eisen / profiel
Minimaal 5 jaar bureau ervaring — relevante werkervaring op het gebied van productie en video strategie in een soortgelijke functie

Initiatief — neemt het (zakelijk) initiatief en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel

Leidinggeven -- Je hebt ervaring met het leidinggeven aan een team en weet hoe je een team al coachend kan helpen om hun doel(en) te bereiken

Project skills - je bent gestructureerd in het bijhouden van projecten & budgetten

Samenwerken — gedijt goed in een creatief team waarin verschillende disciplines samenwerken om samen tot een beter resultaat te komen

Referentiekader — breed geïnteresseerd, leergierig en bent (en blijft) graag op de hoogte van wat er speelt in de wereld om ons heen.

Communicatief - Engels en Nederlands, bekwaam in schrift en woord

Wat bieden wij?
Een multidisciplinair team — een jong en ambitieus collectief met grote doelen
Persoonlijke ontwikkeling — we dagen je uit en helpen je persoonlijk te ontwikkelen door events te bezoeken of een cursus te volgen
Vrijheid - grote verantwoordelijkheid en we bieden jou de mogelijkheid om door te kunnen groeien binnen jouw rol
Strategiesessies - elk kwartaal denk jij mee met de algehele strategie van FJ
Een fijne werkomgeving — met lunch, een macbook en FJ uitjes
Marktconform salaris - o.b.v 5 jaar werkervaring en 40 uur per week
Vakantie & flexibiliteit - 25 vakantiedagen en thuiswerken

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF