Inhouse FilmingBericht geplaatst door:
Inhouse Filming
login om te reageren op dit bericht
Op:
09-06-2021 / 340 x bekeken
Categorie:
Marktconforme betaling/vergoeding
Verloopt op:
30-06-2021


| Bericht is verlopen

Gezocht: Fulltime senior filmer (cameraman/vrouw)

Lokatie
Leiden

Wij zijn op zoek naar één van de beste filmers van Nederland! Een filmer met veel ervaring in ENG filmwerk die kan samenwerken met regisseurs maar ook zelfregisserend is. Ook moet de filmer kunnen werken met verwante apparatuur zoals een steadicam of een rail dolly.

Ben jij die filmer? Kom dan bij ons in dienst en werk samen met de beste content creators van Nederland. Kom over de vloer bij de mooiste bedrijven, en werk samen met ons eigen Inhousefilming.com content team aan nieuwe producten en diensten, zoals reclamecampagnes en high end e-learnings.

Periode
Jaarcontract met uitzicht op vaste aanstelling

Functie eisen / profiel
Wie ben jij?
Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in ENG film werk.
(ENG -Electronic news-gathering- betekent voor ons dat we beperkte tijd en middelen hebben. Geen professionele acteurs en professionele studio’s. Maar wel een goede filmer met goede equipment en belichting om dingen snel naar zijn hand te zetten.)
Je hebt ook ervaring met studio opnames en low key belichtingstechniek.
Je kunt werken met een rail dolly en steadicam en diverse type high end camera’s met vaste- en zoomlenzen.
Je kunt goed samenwerken met regisseurs, maar je kunt tegelijkertijd ook in je eentje naar de set om regie en camerawerk tegelijk doen.
Je hebt ervaring met het werken bij/met large corporate klanten. Je weet welke taal ze spreken.
Je bent op korte termijn fulltime beschikbaar
Je woont binnen een uur van Leiden.

Wat bieden wij?
Marktconform salaris en een goede pensioenregeling. Ben jij freelancer (geweest) en heb jij mooie film equipment? Wij praten graag over een lease- of huurcontract mbt deze equipment!

Over Inhousefilming.com
Inhousefilming.com behoord tot de 5% van de grootste filmbedrijven van Nederland. Wij verzorgen de montage van filmmateriaal die door onze klanten wordt aangeleverd. Daarnaast maken wij op wekelijkse basis zelf opnames voor onze klanten.
Onze klanten bestaan uit large corporates die de films vooral gebruiken voor interne communicatie doeleinden. Denk daarbij aan aftermovies van evenementen, instructiefilms en videoboodschappen. Dit brengt gave producties met zich mee. Vandaag achter de schermen bij een van de grootste bierbrouwers ter wereld, en morgen bij het bestuur van een kredietverzekeraar.
Ons team bestaat uit meer dan 30 fulltime professionals en daaromheen een schil van freelancers. Allemaal jonge creatievelingen die bepalen hoe de toekomst van film eruit gaat zien!

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF