Stepping Stone ProductiesBericht geplaatst door:
Stepping Stone Producties
login om te reageren op dit bericht
Op:
17-06-2021 / 264 x bekeken
Categorie:
Marktconforme betaling/vergoeding
Verloopt op:
31-08-2021


| Bericht heeft geen verloopdatum, maar is waarschijnlijk wel verlopen

Post Producer

Lokatie
Amsterdam

Stepping Stone is op zoek naar een Post Producer! Voor een aantal nieuwe programma’s voor NPO1, NPO3, Nat Geographic en Zapp zoeken we iemand die onze Post productie en edit-planning goed kan stroomlijnen samen met onze Media Manager qua techniek en Uitvoerend Producent qua planning.

Wie zoeken we:
Je bent een starter met ongeveer 1 a 2 jaar werkervaring in tv of reclame (als post-producer, assistent post producer of technisch producer).
Je bent technisch aangelegd en je wilt het liefst precies weten hoe dingen werken. Je houdt van structuur, van overzicht en bent dienstverlenend. Stepping Stone is een informeel bedrijf die zowel dramaproducties maakt als non scripted programma’s. Stepping Stone voert een actief diversiteitsbeleid.

Periode
Je bent beschikbaar rond 15 juli, maar uiterlijk 15 augustus voor minimaal een half jaar, maar kan verlengd worden naar een jaar.

Functie eisen / profiel
Je werkt nauw samen met onze Mediamanager en je wordt aangestuurd door de Uitvoerend Producent.
Het takenpakket bestaat uit: beheren van de editsets (5 stuks), uitvoeren van de planning, boeken van editsets en editors, inladen materiaal, syncen van materiaal (ism Media Management), MXF checken, uploads maken en coördinatie met onze externe Facilitaire partner. Verder beheer je onze camera’s, porto’s, podcast-set etc.

De sollicitatieprocedure bestaat uit 2 rondes, de eerste met de Producent / uitvoerend Producent en de tweede ronde met de Mediamanager.

Wat bieden wij?
Stepping Stone is een middelgroot en informeel productiebedrijf die prachtige programma’s maakt, zowel drama als non-scripted, voor de NPO maar ook voor commerciële zenders. We maken programma’s met maatschappelijke waarde (zoals bijvoorbeeld Moordtieten en Mag ik je tieten zien) maar ook high end drama voor NPO 1, zoals Swanenburg of De Slet van 6VWO voor NPO3. Het Salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring tussen de 2000 en 2300 Euro bruto per maand. In eerste instantie krijgt je een half jaar contract, die verlengt kan worden met 1 jaar. Je komt in een ontzettend inclusief en fijn team terrecht en vanzelfsprekend investeren we graag in je, bijvoorbeeld door aanvullende cursussen of door kansen te geven op gebied van montage, afhankelijk van je talent, ambitie en interesse.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF