Worldvisuals filmBericht geplaatst door:
Worldvisuals film
login om te reageren op dit bericht / 313 x bekeken

Datum:
01-07-2021


Masterclass Meester in filmfinanciering

Lokatie
Amsterdam (via Zoom)

Cinepreneur is een nieuw initiatief van Stichting Worldvisuals Film. Cinepreneur biedt praktische zakelijke trainingsprogramma's voor ondernemende filmmakers.

Wij organiseren op 1 juli a.s. eenmalig de online masterclass 'Meester in filmfinanciering', onder leiding van producenten Francois Pieneman en Britte Hermans .

In de masterclass leer je hoe je een slimme financieringsstrategie formuleert en je projecten sneller gefinancierd krijgt. In deze masterclass wordt naast de 'voorkant' ook de 'achterkant' van het proces: de filmdistributie besproken. We geven voorbeelden van manieren om een passief inkomen te genereren middels een aanpak waarin ondernemerschap een centrale rol speelt.

We zijn ervan overtuigd dat je door de masterclass op een andere manier naar financiering zal gaan kijken en je waardevolle inzichten opdoet waarmee je direct aan de slag kan en je jouw project sneller leert te financieren.

Deze masterclass is voor alle filmmakers (zowel documentaire of fictie) die hun eigen project willen financieren. Ook is het een waardevolle masterclass voor startende filmproducenten die verdieping zoeken over dit onderwerp. Er is geen voorkennis nodig over filmfinanciering.

Schrijf je in voor 30 juni a.s. via onze website. https://cinepreneur.nl/masterclass/
Hopelijk tot dan!

Nb als je eerst het e-book 'Ondernemen als filmmaker' download via deze link https://cinepreneur.nl/e-book - dan ontvang je 5 euro korting op deze masterclass.

Hopelijk tot 1 juli!

Link bij dit bericht:
link naar website


VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF