Martijn FransenBericht geplaatst door:
Martijn Fransen
login om te reageren op dit bericht
Op:
26-06-2021 / 589 x bekeken
Categorie:
Onbetaald , 18-30 , 30-50 , 50+ , Man , Vrouw
Verloopt op:
15-09-2021


| Bericht is verlopen

Kickstarter - Cinecrowd - Trailer

''Soul on Ice' - 'Koude Woede'

Tijdens een straat autowas grijpt Shimmy een sporttas vol met koud, hard geld en drijft een crimineel, nymfomaan gangsterpaar tot het uiterste. Om dit project te starten ben ik op zoek naar straat dansers die een wervende straat autowas willen improviseren. Plaatje voor plaatje maar alles voor de lol en daarnaast de ruimte om te jammen. We spelen dat we auto's van de weg halen voor een schoonmaak beurt.

Lokatie
Amsterdam

Omschrijving
Dansers die een tekstje willen zeggen uit het script, cinéma vérité, Amsterdam. Stel je outfit samen en kom naar de shoot! Er zijn minimaal 6 dansers nodig en er kunnen er maximaal 25 meedoen. m/v

Heb je een mooi verzorgde vintage auto? Ben je een producent of wil je een film camera beschikbaar stellen voor dit project? Weet je een leuke plek waar we met toestemming een straat autowas kunnen filmen? Je bent geluidsvrouw of man of choreograaf. Je bent geen danser maar je wil heel graag meedoen aan dit project.

Periode
Zonsondergang - maximaal 2 uurtjes

Wat bieden wij?
Een straat autowas is precies wat het verkeer nodig heeft... een flinke schoonmaakbeurt. Word een kickstarter van een uniek filmproject of zie jezelf terug in een super spontane straat autowas video.

- Martijn
0619224904
[email protected]

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op versfilmentv.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen.

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur door stuur bericht

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF