FJ Creative Digital ProductionBericht geplaatst door:
FJ Creative Digital Production
login om te reageren op dit bericht
Op:
28-06-2021 / 187 x bekeken
Categorie:
Marktconforme betaling/vergoeding
Verloopt op:
31-10-2021


| Bericht heeft geen verloopdatum, maar is waarschijnlijk wel verlopen

Camera & Editor (Fulltime)

Lokatie
Camera & Editor (Fulltime)

FJ is op zoek naar een ervaren editor & camera specialist die met ons wilt werken aan smart & kick ass videoproducties.

Sinds 2010 delen we onze reis met de doeners en dromers die ons versterken. We werken graag samen met mensen die onze visie op het leven delen. Wij nemen risico’s. Ons collectief bestaat uit gedurfde, jonge, krachtige filmmakers, strategen en marketeers die de grens opzoeken voorbij het normale en het saaie. We verwelkomen je frisse benadering en dagen je uit om ons uit te dagen.

Wij leveren als team mobile first video journeys met impact en resultaat. Als Editor & Camera bij FJ ga je aan de slag met het filmen en monteren van kick-ass videoproducties. Je hebt een oog voor compositie en weet hoe je een verhaal verteld vanuit jouw makerschap.

Je werkt aan commerciële films voor de uitdagende vragen van onze opdrachtgevers. Van het voorbereiden van shoots, opnames, het opleveren van montages en kleurbewerking ben je verantwoordelijk voor onze high-end productie kwaliteit. Daarnaast ben je ook nauw betrokken bij de debriefing van projecten en de uitwerking van concept presentaties.

Bij FJ krijg je de vrijheid om te werken aan producties voor (geïntegreerde) campagnes (TVC’s), series voor internationale merken. Zo werk jij straks aan producties voor oa. Carhartt, Elan Skis, Karwei en Scotch & Soda.

Vanuit jouw ervaring als editor & camera binnen de marketing- en reclamewereld heb je een breed referentiekader. Met jouw kennis en ideeën zet je de creatie handtekening van FJ kracht bij en daag je onze opdrachtgevers uit om uit de comfortzone te stappen. Zo neem je creatieve en technische risico’s om producties naar een hoger niveau te tillen. Zo ontstaan er smart & kick ass projecten!

Jij krijgt de camera & edit lead in projecten en bewaakt de kwaliteit tijdens het productieproces. Uiteraard werk je nauw samen met ons collectief bestaande uit Head of Production, externe DOP's, Regisseur, Motion Graphic Designers, Gaffers, Video strategen en social advertising specialisten.

Periode
Vanaf september / oktober 2021.

Functie eisen / profiel
Minimaal drie jaar bureau ervaring — aantoonbare ervaring aan productiezijde en een duidelijk portfolioAnalytisch vermogen — nieuwsgierig van aard

Resultaat gedreven — je neemt initiatief om doelstellingen te behalen

Creatieve diversiteit — je creëert video’s die niet eerder zijn gemaakt

Samenwerken — gedijt goed in een creatief team waarin verschillende disciplines samenwerken om samen tot een beter resultaat te komen

Adobe Creative Cloud & DaVinci Resolve — kennis van vormgevingsprogramma's om edits in executie te brengen

Engels en Nederlands — bekwaam in schrift en woord

Woonachtig - in Nederland

Wat bieden wij?
Een multidisciplinair team — een jong en ambitieus collectief met grote doelen

Persoonlijke ontwikkeling — we dagen je uit en helpen je persoonlijk te ontwikkelen door events te bezoeken of een cursus te volgen

Vrijheid - verantwoordelijkheid en we bieden jou de mogelijkheid om door te kunnen groeien binnen jouw rol

Strategiesessies - elk kwartaal denk jij mee met de algehele strategie van FJ

Een fijne werkomgeving — met lunch, een edit suite en FJ uitjes

Marktconform salaris - o.b.v 3 jaar werkervaring en 40 uur per week

Vakantie & flexibiliteit - 25 vakantiedagen en thuiswerken

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF