Politie NederlandBericht geplaatst door:
Politie Nederland
login om te reageren op dit bericht
Op:
09-07-2021 / 144 x bekeken
Categorie:
Marktconforme betaling/vergoeding
Verloopt op:
31-08-2021


Contentspecialist social media

Lokatie
Rotterdam

Hebben platforms als Instagram, Facebook, YouTube en Snapchat geen geheimen voor jou? De redactie van de politie zoekt een nieuwe collega. Wij maken effectieve, spraakmakende (en prijswinnende) communicatieproducten in woord, beleving, beeld en geluid. Als contentspecialist draag jij daaraan bij door ontwikkelingen bij de politie te vertalen naar effectieve content voor onze landelijke social kanalen.

Periode
Het betreft een tijdelijke functie voor maximaal twee jaar voor 36 uur per week.

Functie eisen / profiel
Wat ga je doen?
Je ontwikkelt nieuwe, effectieve social formats voor onze landelijke YouTube-, Instagram- en Facebook-kanalen. Dit doe je door zelf formats te maken, of je collega’s tijdens het productieproces te begeleiden. Je bent verantwoordelijk voor het creëren en schrijven van social content die onze volgers op Facebook en Instagram zien en lezen. Verhalen en interviews werk je uit door middel van aansprekende, doelgroepgerichte online teksten. Je bent bekend met het productieproces van beeld, tekst & video en kunt op basis daarvan een goede inschatting maken van de productionele en financiële haalbaarheid van een format. Daarnaast houd je je actief bezig met de laatste ontwikkelingen op social gebied en bedenk je steeds manieren om onze bestaande formats nog effectiever te maken.

Wie ben jij?
Als geen ander weet je hoe je met sterke online content de aandacht van je volgers vasthoudt. Je bent alert op kansen en verdiept je in relevante maatschappelijke ontwikkelingen. Projectmatig werken en strakke deadlines zijn voor jou geen probleem. Je houdt ervan om te werken in teamverband, maar kunt ook zelfstandig aan de slag.

Verder beschik je over:

een hbo-diploma, bijvoorbeeld journalistiek, media- & entertainmentmanagement of een soortgelijke communicatie-opleiding;
minimaal 4 jaar aantoonbare ervaring als online content specialist.

Wat bieden wij?
Verder kun je het volgende van ons verwachten:

een bruto maandsalaris van minimaal € 2.596,- en maximaal € 4.299,- (schaal 9 Bbp) op basis van een 36-urige werkweek;
8% vakantie- en 8,33% eindejaarsuitkering;
goede pensioenregeling en betaald ouderschapsverlof (meer info over verlof, regelingen en mogelijkheden).
De formele functie binnen het functiegebouw van de politie is bedrijfsvoeringspecialist A, werkterrein communicatie.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF