Ramesh SitalBericht geplaatst door:
Ramesh Sital
login om te reageren op dit bericht
Op:
16-07-2021 / 396 x bekeken
Categorie:
Onbetaald
Verloopt op:
31-07-2021


| Bericht is verlopen

Crew gezocht voor een short in augustus

Wij zijn bezig met de pre-productie van een nieuwe short film (Thriller/horror met ironisch komische elementen) van regisseur Demetre Nebula. Hierbij zoeken wij nog crewleden waarmee wij samen kunnen werken om tot een mooi eindresultaat te komen voor inzending bij meerdere filmfestivals.

Lokatie
Heel Nederland

Omschrijving
Verschillende crewleden:

1st AD / OPNAMELEIDER
Wij zoeken een 1st AD / opnameleider. Iemand die samen met de regisseur kan samenwerken om de boogde visie zo goed mogelijk te realiseren. Verder ben jij ook verantwoordelijk voor de tijdmanagement op de set.

GAFFER
Wij zoeken een getalenteerde gaffer. Iemand die de nodige ervaring heeft of juist wilt opdoen met belichting (daglicht in park/bosachtige omgevingen) en het liefst ook in het bezit is van eigen gear.

SOUND ON SET
Ben jij behendig in de boom pole en/of geluid op de set, of wil jij daar met je eigen gear meer ervaring in opdoen, dan is dit de perfecte kans!

Je mag je ook aanmelden als je gewoon een handje wilt meehelpen als assistent op een van deze departments, we kunnen dan altijd kijken of er een goede plek voor jou is in de crew.

Periode
Pre-productie: Juli/Augustus
Productie: 19, 20, en mogelijk 21 Augustus

Functie eisen / profiel
- Ervaring is erg gewenst maar niet noodzakelijk
- Eigen gear (voorkeur)
- Natuurlijk enthousiasme voor het project!

Wat bieden wij?
Een samenwerking met andere (Semi)professionals op de set en een mogelijkheid om jouw talent als 1st AD / Opnameleider te showcasen door deze productie. In de huidige crew/cast zit een uitgebreid netwerk richting de Britse en Nederlandse filmindustrie, dus inzending bij meerdere filmfestivals is hier zeker aan de orde.

Let op: Deze productie is echt een vrijwillig project, we kunnen dus geen vergoedingen bieden of rental budgetten. Wij verzorgen wel per draaidag voor een warme maaltijd en een goede holding. En uiteraard indien gewenst een credit op IMDB voor jouw bijdrage!

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF