Dzenita CamoBericht geplaatst door:
Dzenita Camo
login om te reageren op dit bericht
Op:
02-08-2021 / 498 x bekeken
Categorie:
Te huur gevraagd , opnamestudio / filmlokatie


Jaren ‘60/’70 filmlocaties in zuid-holland

Voor de korte film Het Patriarchaat (low budget) zijn we op zoek naar locaties in Zuid-Holland met een authentieke jaren ’70 uitstraling. We zoeken:

1. een authentiek oud kantoorpand met een vergaderzaal incl. ‘60/’70 inrichting
2. een ouder woonhuis met een jaren ‘60/’70 inrichting

OVER DE FILM EN DE MAKERS
“Het Patriarchaat is een korte drama film waarin de bekwame zakenvrouw Anna het opneemt tegen starre patriarchale opvattingen in haar strijd om leiderschap van het familiebedrijf in de jaren ’70.”

Wij zijn een ervaren team professionele filmmakers die naast werken in opdracht graag vrije producties maken die maatschappelijk relevante thema’s aan de kaak stellen. In Het Patriarchaat volgen we een gezin in de jaren ’70 tijdens een familiebijeenkomst over de erfopvolging in het familiebedrijf. Een rol die traditioneel de (oudste) zoon toekomt, maar wat als de dochter de beste keuze is? Door terug te grijpen naar een periode die we ontgroeid denken te zijn, stelt de film vragen over hoe het nu gesteld is met vrouwenemancipatie in zowel de privé als de zakelijke sfeer.

REGIE: Elles van Velzen (www.ellesvanvelzen.nl)
SCENARIO: Dzenita Camo (www.elementsofjane.nl)
PRODUCTIE: Dzenita Camo, Lies Waterman (www.filmbureauwaterwegen.nl) en Michel Volwater (https://www.imdb.com/name/nm5457460/)

DE VERGOEDING
Dit betreft een low budget productie. Dat betekent dat we geen hoge vergoedingen kunnen betalen, maar wel graag barter samenwerkingen aangaan. We kunnen verschillende (zakelijke) tegenprestaties bieden, zoals klanttevredenheidstrainingen, communicatietrainingen, teksten en opmaak voor bijv. brochures of websites.

CONTACT
Heeft u een mooie locatie die u graag aanbiedt voor een film én vindt u het leuk om samen te werken of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Dzenita Camo via [email protected] met meer informatie over de locatie, gewenste vergoeding voor gebruik ervan en/of een barter voorstel.
VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF