REDUCATIONSBericht geplaatst door:
REDUCATIONS
login om te reageren op dit bericht / 338 x bekeken

Datum:
02-09-2021


Lize Korpershoek docent Documentary Academy

Lokatie
Ede

Lize Korpershoek is o.a. illustrator, documentairemaker van Mijn Seks is Stuk en vanaf nu mogen we haar ook tot één van onze docenten rekenen. Zij gaat aan de slag als docent van de Documentary Academy. Wat een aanwinst voor onze studenten èn REDUCATIONS.

Documentary Academy - Als documentairemaker wil je een verhaal vertellen. Of dat nou jouw verhaal is of dat van een ander, je bent nieuwsgierig en dompelt je graag onder in elke belevingswereld. Samen met Lize ga je op jacht naar het echte verhaal en je begrijpt waarom jij degene bent die dit verhaal gaat vertellen. Tijdens de opleiding focus je op het onderzoeken naar jezelf als maker, leer je scenes op te zetten, ga je aan de slag met verschillende interviewtechnieken en leer je hoe je fondsen kunt werven. Je oefent met diverse manieren van documentaires maken en maakt uiteindelijk 1 documentaire.

De Academy start in september 2021 en duurt een halfjaar. De lessen worden 1 keer per week gegeven op donderdag. Lees alles over de opleiding op www.reducations.com

Over REDUCATIONS - Creative Academy REDUCATIONS is in 2017 opgericht door film- en animatistudio REDRUM. Bij REDUCATIONS kun je modulair leren. Je stelt je eigen lesplan vast en bepaalt zelf hoelang je opleiding duurt. Iedereen is welkom: van de beginnende maker tot de ervaren prof. De studenten zijn een bont gezelschap van schoolverlaters, ZZP'ers, beterworders en carriereswitchers en hebben allen een gezamenlijk doel: (nog) beter worden, een netwerk opbouwen en hun portfolio uitbreiden.

Link bij dit bericht:
link naar website


VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF