Charlotte Rietbergen



Bericht geplaatst door:
Charlotte Rietbergen
login om te reageren op dit bericht
Op:
11-08-2021 / 627 x bekeken
Categorie:
Lowbudget betaald (naast onkosten ook betaling) , 10-18 , 18-30 , Man , Vrouw
Verloopt op:
11-09-2021


| Bericht is verlopen

Jonge acteurs en actrices gezocht - korte film

Lavender Films zoekt jonge acteurs en actrices!

Voor ‘De Schoonheid van Nee’ zoeken wij meerdere acteurs/actrices/non-binaire acteurs in de leeftijd van 16 t/m 21 jaar (of die daarvoor door kunnen gaan).

'De Schoonheid van Nee' gaat over een jongvolwassene die zich steeds aanpast aan haar omgeving en sociale verwachtingen. Doordat zij in contact komt met de klassieke Griekse tragedie Antigone ontdekt zij dat ze nooit een eigen identiteit heeft gevormd.

We leven in een wereld vol keuzes en verwachtingen. De mogelijkheid tot kiezen is schitterend, maar ook verstikkend! De vele verwachtingen die de maatschappij van een individu heeft kan als een grote druk ervaren worden. Op het moment dat iedereen wat anders van je wil is het soms makkelijker een masker op te zetten dan trouw te zijn aan jezelf. Maar wat als je masker over masker over masker plakt? Waar blijft je ‘zelf’ dan?

Lokatie
Arnhem

Omschrijving
Wij zoeken verschillende acteurs/actrices/non- binaire acteurs voor meerdere rollen en zijn daarnaast ook op zoek naar een acteur/actrice die kan skaten.

Periode
Begin oktober tot eind november

Wat bieden wij?
Vergoeding in overleg

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren




Let op: Berichten die geplaatst worden op versfilmentv.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen.

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur door stuur bericht

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF