Martijn Fransen



Bericht geplaatst door:
Martijn Fransen
login om te reageren op dit bericht
Op:
24-08-2021 / 757 x bekeken
Categorie:
Onbetaald , 10-18 , 18-30 , 30-50 , 50+ , Man , Vrouw
Verloopt op:
24-09-2021


| Bericht is verlopen

'Koude Woede'- Kickstarter - Cinecrowd - Trailer

Shimmy en de gozers en grieten uit de blok stoppen je kar voor een handige was, een show en om een centje te verdienen. Het allerbeste van performance arts, avant-garde straat theater en seventies film komt samen in deze pre-roll. Tijdens de straat autowas grijpt Shimmy een sporttas vol met koud, hard geld en drijft een crimineel, nymfomaan gangsterpaar tot het uiterste.

Om dit project te starten ben ik op zoek naar straat dansers die een straat autowas willen improviseren, cinéma vérité, Amsterdam. Lekker dansen en een zinnetje uit het script, om zo een leuke trailer te maken. Er zijn minimaal 6 dansers nodig en er kunnen er maximaal 25 meedoen (m/v).

Lokatie
Amsterdam

Omschrijving
Heb je een mooi verzorgde vintage auto? Ben je een producent of wil je een film camera beschikbaar stellen voor dit project? Weet je een leuke plek waar we met toestemming een straat autowas kunnen filmen? Je bent producent of danser, je zit op de film academie en je wil helpen bij de productie.

Periode
Zonsondergang - maximaal 2 uurtjes

Wat bieden wij?
Word kickstarter van een mondro trash seventies filmproject en zie jezelf in ieder geval terug in een super spontane spetterende straat autowas video. Een straat autowas is precies wat het verkeer nodig heeft... een flinke schoonmaakbeurt.
Word een kickstarter van een uniek filmproject of zie jezelf terug in een super spontane straat autowas video.

- Martijn
0619224904
[email protected]

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren




Let op: Berichten die geplaatst worden op versfilmentv.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen.

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur door stuur bericht

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF